Na technetu sem se dočet že použití FF 2 a IE na jednom kompu může vést až k ovládnutí počítače.(http://technet.idnes.cz/pozor-firefox-a-internet-explorer-na-jednom-pc-jsou-hrozbou-plf-/sw_internet.asp?c=A070712_102516_sw_internet_vse) Údajně se má jednat o použití protokolu "firefoxurl://". No nedalo mi to a taky sem to zkusil. Do IE 7 sem zadal firefoxurl://www.seznam.cz odsouhlasil sem spuštění externího programu přiřazeného k protokolu a začly se dít věci:D Otevřelo se jedno okno FF, pak druhý,třetí a už to jelo. A všim sem si že se v každym otevírá nekonečně moc novejch prázdnejch panelů. Zkuste to taky jestli vám to bude bugovat stejně jako mě. A taky to někdo zkuste na IE 6.
Fórum › Offtopic
Divnej bug IE
No jo, tak za prve...kdyz to neodsouhlasis, tak se nic nestane. A za druhe...nechce to tam zatrhavat "Zapamatovat si tuto volbu".
Ale jo, bug je to divnej.
Já vim že je tam potřeba docela velkej zásah uživatele, ale stejně, jak může IE takhle bugovat....
A ještě něco. Zkuste zadat ve FF do adresy
firefoxurl://neco.cz
mě se začnou nekontrolovaně otevírat panely a někdy i okna. Tohle už vypadá na menší bug FF ne?
jinak zkoušejte tady: pokusnejkralik.hostuju.cz/ff.html
podla mna to nie je bug, ale easter egg
ps2console píše:#
# podla mna to nie je bug, ale easter egg#
#
No myslim si že vývojáři seriózního softu easter-eggy nevedou. Maximálně ve hrách, ale jinak sem nic podobnýho neviděl...
To Phoenix: ale hej ;) ved pozri napriklad www.eggheaven2000.com alebo si Googlom najdi nieco ine...
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů
Moderátoři diskuze