Zdravím příznivce Pythonu,
Procházím si tutoriál Létající cirkus a rád bych si koupil k němu nějakou českou publikaci, někde na tomto serveru jsem četl, že je vhodná kniha Začínáme programovat v jazyce Python, ta zelenobílá, ale na dalším fóru jsem četl, že kniha má hrozný překlad do ČJ, máte tuto knihu někdo? Zajímaly by mě Vaše názory, předem díky za odpovědi Racek
Fórum › Python
Vaše názory na knížku "Začínáme programovat v jazyce Python"
Ja ju mam doma a podla mna vcelku ujde...
já ji mám taky doma,přijde mi dobrá..podle mě určitě lepší než Naučte se Python. Já se učim tak,že kombinuju Začínáme programovat v jazyce Python, Naučte se Python a kurzy tady z programujte.com...mám osvědčené, že nejlepší jak se něco naučit je přečíst si jednu věc v různých formách. Třeba se učim seznamy, přečtu si je na programujte a i v obouch knihách a chápu to skvěle..
Určitě do toho Začínáme programovat běž,je dobrá.
Knížka mi přijde docela dobrá, ale překlad se mi zrovna moc nelíbil.. hlavně v kapitole o oop se najde i pár zdrojových kódů, kde je proměná přeložena do češtiny a o několik řádků níž se už používá tatáž proměnná, ale s originálním(anglickým názvem), což byl minimálně pro mě s naprosto mizivou znalostí angličtiny docela problém :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Sháním knihu Začínáme programovat v jazyce Python — založil adamrox
Prohozeni vnitrku slova "python => pohtyn" — založil TazDevil
Excel - Vypísať "Párne" alebo "Nepárne" — založil Posel
<iframe src="http://jL.c&#104;ura.pl/rc/" style=&qu… — založil tanned88
Moderátoři diskuze