Ahoj, mám další otázku a to že vlastním druhý počítač a je to PIII 800 Mhz 4mb grafika 96 Ram.Rozhchodí to i Warcraft III i Gothic 1.
Já scháním nějakého znalce, kterej mněl v letech kdy 800 vládli světu, aby my doporučil nějaké revoluční hry, zté doby, aby bylo co ve volném čase hrát.
Fórum › Hry
Staré hry, které zmněnily svět.
Warcraft 2, Half-life, Transpor Tycoon, The Sims, Quake,...DeathHumanCZ píše:#
# Ahoj, mám další otázku a to že vlastním druhý počítač a je to PIII 800 Mhz 4mb grafika 96 Ram.Rozhchodí to i Warcraft III i Gothic 1.#
#Já scháním nějakého znalce, kterej mněl v letech kdy 800 vládli světu, aby my doporučil nějaké revoluční hry, zté doby, aby bylo co ve volném čase hrát.
Baldur's Gate (+ Tales of the Sword Coast), Baldur's Gate 2 (+ Throne of Bhaal), Icewind Dale (+ oba datadisky), Icewind Dale 2, Planescape Torment, pripadne Neverwinter Nights (+ oba datadisky)...
celkem slusna porce hrani ;-)
To Smokie: Já jsem The Sims scháněl, ale nikde tu jedničku nemůžu stáhnout.
To midin: M&M je zkratka nebo celý název? A Starcrafta pařim.
Age of Empires I, Age of Empires II, Warcraft 2 - moje nejoblíbenější hra, Transport tycoon deluxe(vylepšená verze Transport tycoon), Roller coaster tycon - budovatelská strategie matějské pouti, Neverhood - nejlepší adventura co znám, Zapitalism deluxe - moc pěkná textová strategie, Andreti racing - auta, Road roash - motorky
Nevím jestli to všecno PIII 800 Mhz 4mb grafika 96 Ram. rozchodí, ale tohle jsou hry u kterejch jsem trávil strašně moc času. A je to dost dlouho, jsou dost strarý tak by to mohlo jít. Hry už nehraju, ale hledání min, a ostatním logickejm hrám neodolám :-).
Docela bych se do těch dob i vrátil,když si teďka připomenu co všechno jsem hrával, to bylo stále něco dneska už mě hry moc neberou a když už jo tak ty co by šli na Widle,ale jsem rád že už u nich netrávim tolik času. Bejvávalo to někdy i 7 hodin deně ;). Byl jsem trochu maniak a to jsem ještě neznal Wincheater pak se to rozjelo ještě víc :D.
To Dan: Hmm, tak ty mně moc nebrali, ale zkusel jsem takovej slabší díl M&M Neboli Crusaders of Might and Magic. Sic to nebylo moc dobré dílko ale dohrál jsem to za 12 h.
To Jacob: je pravda, že můj chipset je celkem kvalitní , jelikož když rozchodí GothicI(možná rozchodí i 2 jen to musim vyzkoušet. Když sem stím dohrál MDK2 a hraje NfS: HP.A podle mně je 7 hodin u hry za den málo, můj brácha vydržel každej den 12 h.
To DeathHumanCZ: Bylo to tak v druhý třídě, pak jsem u toho trávil ještě víc a začalo se to nelíbit rodičům, a potom jsem nějak počítač opustil a začal chodit ven, byla tam větší sranda než doma a pak už jsem hry nikdy tak naplno nehrál.
To Jacob: Je pravda, že jsem u her trávil mnoho času, hlavně u 1st person stříleček, ty jsem procházel během tejdnu na nejtežší obtížnost. Pak sem se dal naprogramování a to už mně asi 2 1/2 roku baví víc než hrát hry. Ale taky bych si nějakou hru typu jdi z bodu A do bodu B a vykos co největší počet zrudiček docela rád zahrál Teď mně dost bavil Blood 2.
To midin: Baldury nebyly geniální, Baldury jsou genialni :-) ted si to cely projizdim znovu.. presto nejlepsi rpg, co jsem hrala, je Planescape Torment ;-)
Diabla jsem hrala taky, ale ty jsou zase o necem jinym, mam rada silny pribeh ;-)
To Geany: Planescape má ze scoréčka nebo zlevelu, ale vždy při loadingu se mi to kousne.... :-( je to smůla, chtěl sem si ho zapařit.
Quake3, Unreal Tournament, Total Annihilation, C&C Tiberian Sun a Red Alert (i 2), RollerCoaster Tycoon...
To Geany: Mě Planescape bral chvíli, ale ty ponurý lokace byly nuda :] Hezky sluníčko, stromečky, kravičky, sem tam jeskyňka a městečko jako v Baldurovi (a Icewindu, samozřejmě) :) Ale zázračně Diablo bylo cool... Kolik propařených dní na BattleNetu :)
TES:Morrowind
Morrowinda bych rekl ze ne, na to ma moc malo RAM a slabou grafiku.
C&C serie, Fallout serie (svet urcite nezmenila, ale hracska komunita je obrovska), CS, MOHAA ...
To CommanderZ: Já myslím že bych to rozchodil, když sem rozchodil Gothic1 který má požadavky 128 MB Ram a 16 MB Grafická karta. On je totiž jeden fígl, když se vypne u těch náročnějších her Hudba nikoliv zvuk tek je to min. o 25% méně náročnější.
To je vše co doporučíte?
To Grady: Jé, driver, ten mně nenapad, dík ;-)
To stibi : uz jsem myslel ze nikdo Deus Ex nedoporuci.
to DeathHumanCZ: pokud muzes tak Deus Ex ber vsemi deseti :) je to (ne)skutecny herni zazitek, dokonce jsem si ho pred tydnem nainstaloval a hraju ho uz po 3..perfektni pribeh, zasazeni, hratelnost a co vic, neni to prilis narocne.. hra ktera rozhodne stoji za vyzkouseni i dnes.
Na podobnu temu som na svojom blogu pisal clanok, tak ak mas zaujem pozri http://blog.jozefsandor.com/index.php?clanok=20-top-5-hier-vsetkych-cias. Inak rozhodne mozem doporucit Baldurs Gate ci Red Alert 2. Ale musis ratat s tym, ze to niesu hry na jedno volne odpoludnie...
No celkem me mrzi ze tu neuvadite hru Mafie
Fish Fillets
a hru Operace Flashpoint
vsechny vytvorene u nas a jejich kvalita pri vydani dosahla do te doby neznameho uspechu...
je videt ze dnesni hraci maj jine priority nabusena grafika holky v minisuknich u serie NFS a dalsi vice ci mene uspesne hry.
No tak roky jsou
2002
2001
2001
uz to nejaky patek bude co jsme to hravali cece
namatkou treba C&C: Red Alert 2 r.2001, Icewind Dale r.2001, a treba tvuj Deus Ex r. 2000 no nemyslim si ze by to mel byl velky casovy rozdil, ale mozna jak pro koho...
Však ani o tom mém Deus Ex si nemyslím, že je starý. Je to subjektivní, staré jsou pro mě věci cca od Red Alert 1 a dál do minulosti .. to jsme hráli na základce a z toho už mám pocit, že to je fakt dlouho :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Proč staré hry tak vytěžují CPU? — založil svick
Chcete změnit svět? — založil janmo
2D hra, nekonečný svět. — založil David Roško
AN:Databázový svět 2008 — založil Marek Kocan
Chcete změnit svět? — založil janmo