Dobrý den,
Potřeboval bych poradit, začínám modelovat v Cinemě, nevíte někdo o Tutoriálu, dle kterého se dá naučit modelování domu ( oken,střech, vikýřů... ), popřípadě vizualizici domuv Cinemě. Nevím jestli není třeba lepší si vymodelovat dům v Allplanu a potom v Cinemě vytvořit celkovou vizualizaci domu a průchod interiérem. Ale nevim kde sehnat například objekty do interiéru ( dlažba, zařizivací předměty, plot pro celkovou vizualizaci atd. ). Nejsem si jistý, jestli jsem schopen vytvořit interiéry přímo v Allplanu a od jaké fáze je lepší dodělávat v Cinemě, nebo jestli celé netvořit přímo v Cinemě. Proto bych potřeboval návod, klidně i zakoupím, pokud existuje. Děkuji za odpovědi
Fórum › Cinema 4D
Modelování, vizualizace domu
zdravim. tutoriály na C4D máš například na www.3Dscena.cz nebo www.3Dsoftware.cz. Pokud ti nevadi angličtina tak třeba www.tutorialized.com, nebop použij google. Je docela těžký odpovědět, jstli modelovat přímov cinemě nebo exportovat z nějakého programu, já doporučuju modelovat v cinemě, ať se to pořádněš naučíš..
Dobre je tez http://www.cineversity.com/ Jinak rozhodne lepsi je modelovat uz od zacatku v Cineme, vite jak jste to vytvoril a pokud bude zakaznik zadat lehce to zmenite - coz se u imporotovanych modelu treba z 3Dmaxu dela spatne, nejake sety pro cinemu jsem zatim nevidel.
To Socca :
Socca napsal:
Dobre je tez http://www.cineversity.com/ Jinak rozhodne lepsi je modelovat uz od zacatku v Cineme, vite jak jste to vytvoril a pokud bude zakaznik zadat lehce to zmenite - coz se u imporotovanych modelu treba z 3Dmaxu dela spatne......
Sám projektuji a musím říci, že model raději vytvořím v CAD a následně jej exportuji do Cinema 4D, kde jej vyrendruji.
Sice následné úpravy na přání klienta jsou "horší", ale dobrou přípravou (použití tzv. hladin práci velmi usnadní).
Tento postup preferuji z důvodu následného vyhotovení projektové dokumentace, neb model máte komplet připravený v CAD a tudíž jej pak následně stačí "rozřezat", okótovat a dílo jest hotovo.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vizualizace — založil Petr
VIZUALIZACE — založil Alex Russo
Vizualizace zvuky — založil Lukáš
Vizualizace schéma db — založil Šťouchal
Vizualizace zdroj kodu — založil Fires