Dobrý den,
prosím vás o radu.
Chtěl bych funkci, která otevře aplikaci, která není vidět (buď bude mít velikost aby nebyla vidět a nebo aby byla mimo obrazovku nebo NEJLÉPE jiný způsob).
Díky moc za rady.
S pozdravem Paulí.
Fórum › Delphi
Otevření nové aplikace
Hmm zas za tim vidim nějaké script kiddies:D na co jinýho bys to asi tak moh potřebovat :)
Podlě mě to nebude tak lehký, normálně aplikaci otevřeš přes winexec nebo líp shellexecute, ale aby nebyla vidět...maximálně ji budeš mit minimalizovanou, ale tam jde o to, že nemůžeš jen tak otevřít (třeba) firefox a ten nebude vidět. Ta aplikace na to musí bejt dělaná aby nebyla vidět. V delphi dokonce vim jak to udělat, ale k tomu tvýmu požadavku nevim...
ono jde o to , že ta aplikace, kterou chci neviditelně spustit je dělaná v programu GM6.1 a ten program má vydávat zvuky, takže nemá být vidět a ani nemá být na liště ........ ten program do kterýho chci dát ten kod na otevření programu je v tray liště ......
a nebo by byl super nápad, jak tady psal phoenix, že dokáže realizovat zneviditelnění v delphi ..... co takhle , kdyby ten program, který chci otevřít byl v tom neviditelném okně v delphi ...... byl by to super nápad ..... ale nevím, jak to realizovat .... pokud víte, tak prosím napište ........ jinak díky za odpovědi
Nechápu k čemu taková aplikace je dobrá, když standardně vydává zvuky. No, ale každopádně můžeš zkusit(zvuky to ovšem nevypne):
ShellExecute(0, 'open', 'cesta_k_tvoji_aplikaci', nil,nil, SW_HIDE);
A k tomu, co psal Phoenix - to si nejspíše můžeš dovolit, když máš k té aplikaci zdrojáky(*.pas, atd)
Paulí píše:#
# a byl bych rád, kdybyste mi ty funkce(o kterých mluvíte) upřesnily. díky
http://search.msdn.microsoft.com/search/Default.aspx?query=ShellExecute&brand=msdn&locale=en-us&refinement=00&lang=en-us
Spokojenost?
No to zneviditelnění aplikace přímo v delphi (teda smazání z lišty) sem myslel takhle:
ShowWindow(Application.Handle, SW_HIDE);
zviditelnění:
ShowWindow(Application.Handle, SW_SHOW);
to Jura: no já přesně nevim jestli ten program na zvuky je jeho nebo ne. Ale stejně, program v GM aby vydával zvuky místo programu v delphi...to by snad bylo lepší napsat to v delphi ne? Já teda nevim jak se standartně přehraje zvuk (mp3 asi jen tak nepude) ale wav by měl jít snadno.
Ale všechno to závisí na tom, jestli má Paulí zdroják toho programu v GM.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Dotazování na stav aplikace, řízení stavu aplikace — založil hlucheucho
Otevření souboru — založil dc195
Otevření jpg — založil Jakub Vojáček
Otevření souboru — založil Sajmi