zdravim. udelal jsem si na plochu zastupce pro vypnuti pc pomoci prikazu shutdown -s! PC se vypne samo po 30 fterinach, ale ja bych chtel aby se mi z toho zastupce vypnulo hned (nechci to ale delat pomoci toho grafickyho z shutdown -i, to je jeste zdlouhavejsi). jako chci aby vysledek byl, ze po kliknuti na tu ikonu se mi hned vse ukonci a vypne PC! nejak nastavit ten cas [shutdown -t xx pouze odhlasi]. predem moc dik, je to kravinka, ale sem pohodlnej a chci to tak mit :P
Fórum › Příkazový řádek
Shutdown
No, presne tohle zneni jsem nevedel (jako zpameti), ale jelikoz mam rad linux, kde se pocitac vypina pomoci "shutdown -h now", tak byl dalsi beh mych myslenek celkem prirozeny. ;o)
Kombinace parametru je v unixech denni chleb...
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Zdravím, mám dotaz ohledně vzdáleného vypínání PC. Mám server Win2003 a potřeboval bych ho vypnout. Jsem na něm administrátor, normálně se připojuju přes Remote Desktop, ale bylo by mi milejší vypínat to kliknutím na dávkový soubor. Ptám se teda na formu zápisu shutdown s názvem počítače a s přihlášením. Čistě jen s názvem počítače je to odmítnuto...
Díky
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host