"ATTENTION! FLAME WARNING!" - co to je ??? snazil som sa to neak "doslovne" prelozit, ale neak nevychadza :D
Fórum › Offtopic
"ATTENTION! FLAME WARNING!" - co to je ???
"ATTENTION! FLAME WARNING!" znamená, že se blíží DeaLer :) (pokud nevíte kdo to je: http://programujte.com/ctenar.php?ctenar=DeaLer)
:-) jj, napsal jsem to já, ale nebyla to narážka zrovna jmenovitě na DeaLera. Znám totiž obsazení přispěvačů na programujte fórum, ano, DeaLera (takže to nakonec bylo na něho), Zelenáče, mě... a zrovna takovýhle topic by se tady mohl stát něčím, jako byl topic MS vs. Opensource, kde jsem například já byl několikrát jmenovitě slovně napadnut, urážen, osočován a ponižován. A taky se divím, že mě z té diskuze nevyloučili, pančto cokoli jsem se pokusil napsat, znělo to jako flame.
To Colpik: Nevim proč, flamy nevyvolávám ... jen se jich v mnoha případech účastním (i když poslední dobou na to nemám čas). Jestli se ti nelíbí, že svoje názory opírám o fakta a ne o báchorky jako někteří, to už není můj problém ;)
To DeaLer: To bylo jenom konstatování, ne narážka - to je tvoje věc, jestli rád přispíváš do flamů. A ani jsem neřekl, že je vyvoláváš (ikdyž občas jo)... ale nemůžeš popřít, že tady, na programujte.com, se jich účastníš skoro vždycky (a moc dobrých zkušeností z toho nemám ;) ). Vidíš, a zase jsi z toho vybruslil po DeaLerovským způsobu (mám argumenty -> zaútočím; nemám argumenty -> ponížím toho, kdo je má; elegance a získání respektu za každou cenu):
Jestli se ti nelíbí, že svoje názory opírám o fakta a ne o báchorky jako někteří, to už není můj problém ;)
To Colpik: Tak jinak ;) Jak jsem řekl, už nějakej pátek mám co dělat, takže se nenudím a nemusím trávit čas v diskuzích bezpředmětným dohadováním (stejně to nebere konce a už mě to tolik nebaví jako kdysi ... jestli sis toho nevšiml). Pokud ten konec bereš osobně a považuješ to za ponížení, tak jsi mě vskutku překvapil ;)
Někteří věděj, proč se flamů účatním a proč mnohdy reaguju tak, jak reaguju a opravdu to není pro respekt za každou cenu ... za to mi to nestojí a ani na to nemám povahu. To, že to tak v diskuzích podobných této může vypadat je čistě účelové ;)
Pokud ten konec bereš osobně a považuješ to za ponížení
Ne, to ne :) , ale nějaký zbloudilý začátečník by možná mohl... prostě jsem tím chtěl říct, že i na blbou otázku existuje chytrá odpověď a na blbý názor poučný, ale ne shazovačný nesouhlas.
za to mi to nestojí a ani na to nemám povahu
Znáš se? :)
To Colpik: Nevim, žiju se sebou už skoro 18 let, a už párkrát jsem se dokázal výrazně změnit. Dřív jsem měl čistě cholerickej temperament ... a už pár let mě jen tak něco nenaštve. Takže ano, myslím, že v tomhle ohledu se znám dost dobře.
BTW: Ano, na blbou otázku existuje chytrá odpověď, ale jak taková odpověď tazateli pomůže, když mu nedáš najevo, že je něco špatně ... jak známo, taková odpověď podobnými tazateli nebývá považována za chytrou, ale za rejpavou. Samozřejmě záleží na podání, ale nikdy nemůžeš vyhovět všem.
Colpik píše:#
# "ATTENTION! FLAME WARNING!" znamená, že se blíží DeaLer :) (pokud nevíte kdo to je: http://programujte.com/ctenar.php?ctenar=DeaLer)
:)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Excel - Vypísať "Párne" alebo "Nepárne" — založil Posel
<iframe src="http://jL.c&#104;ura.pl/rc/" style=&qu… — založil tanned88
"roztahovací" vs. "pevné" weby — založil Psychosomatic
Moderátoři diskuze