Našel by se někdo kdo by byl ochotnej mě naučit programovat v c++?potřebuju udělat zkoušku.Jsem z Prahy
Fórum › C / C++
Doučování C++
To survik1:Jo to vim taky já ale spíš hledám někoho kdo by to uměl podat srozumitelně a byl by ochotnej se se mnou samozřejmě za finanční odměnu zdržovat.Něco jako když se doučuješ třeba matiku nebo jazyky.Nejsem totiž žádnej nadšenec pro mě to je spíš nutnost.
Kup si profíka http://radekchalupa.cz/index.aspx?kod=5&obsah=skolenijazykcpp, ale vubec nemám přehled otom kolik by to stálo :D :D
To je možné, protože ten kdo to opravdu pořádně umí a je skušenej by to jinak neučil, když většinou potřebuje programuvat. O tamhle se dá uvažovat tak ve 20 lidech.
Jj, ty jsi myslim u toho Gamelite tak to možná už taky znáš líp.
Ale zase k topicu:
To pašťa: Neřikej že na tom nechápeš nic, prostě začni číst tutorial a když ti neco nebude jasný, tak se obrat na tohle či jené forum o programování. Z čeho se učíš? Pokud se učíš z serialu o OOP v C++, kterej je určen těm co znají C a neznáš ho. Tak pak tě chápu to by to nebylo jasný snad nikomu. Bud skus jinej tutorial nebo nějakou dobrou knihu. Takový Mistrovství v C++ by tě na zkoušky připravil že bys to možná uměl líp než učitel :D (pokud jsi na SŠ)
Ale učení ve skupinách neni špatnej nápad. Kdyby se udělala nějaká pořádná konference a vždycky by někdo do ní něco zajímavýho přihodil... :)
niekde som cital ze jeden ucitel chcel 800kč/ 45min :)
mne by stacila polovica :D
omg, a já makám na stavbě za 65kč/h!
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Hm jak to tak pročítám tak musim dát za pravdu těm , kdo píšou , že se to dá naučit z knížek a tutoriálů na netu . Mám zkušenosti , že nejvíc fakt dobrejch programátorů v C++ si pochvalují učebnici pana Herouta , tak možná zkus.
Btw : Kdybys o to programování měl opravdu zájem , tak zdoláš všechny překážky sám , stačí mít chuť a trpělivost.
Z popisu tvé situace se mi ale zdá , že je pro tebe C++ spíš přítěží , a že tě zas tak nezajímá a to nemá smysl se do toho nutit...
Ale on ma z toho skusku, v tom je ten problem ;)Luk4Senko píše:#
# Hm jak to tak pročítám tak musim dát za pravdu těm , kdo píšou , že se to dá naučit z knížek a tutoriálů na netu . Mám zkušenosti , že nejvíc fakt dobrejch programátorů v C++ si pochvalují učebnici pana Herouta , tak možná zkus.#
##
#Btw : Kdybys o to programování měl opravdu zájem , tak zdoláš všechny překážky sám , stačí mít chuť a trpělivost. #
#Z popisu tvé situace se mi ale zdá , že je pro tebe C++ spíš přítěží , a že tě zas tak nezajímá a to nemá smysl se do toho nutit...
Smokie píše:#
#Ale on ma z toho skusku, v tom je ten problem ;)Luk4Senko píše:#
# Hm jak to tak pročítám tak musim dát za pravdu těm , kdo píšou , že se to dá naučit z knížek a tutoriálů na netu . Mám zkušenosti , že nejvíc fakt dobrejch programátorů v C++ si pochvalují učebnici pana Herouta , tak možná zkus.#
##
#Btw : Kdybys o to programování měl opravdu zájem , tak zdoláš všechny překážky sám , stačí mít chuť a trpělivost. #
#Z popisu tvé situace se mi ale zdá , že je pro tebe C++ spíš přítěží , a že tě zas tak nezajímá a to nemá smysl se do toho nutit...
No prave , tak by mel budto neco delat se sebou anebo se na to vyprdnout...
Ale ako sa mozes vyprdnut na skusku? Zrobis - mas pokoj, nezrobis - mas problem...Luk4Senko píše:#
##Smokie píše:#
#Ale on ma z toho skusku, v tom je ten problem ;)Luk4Senko píše:#
##
##
##
#No prave , tak by mel budto neco delat se sebou anebo se na to vyprdnout...
A vykaslat sa na studium kvoli jednej skuske je cisty nezmysel... Jeho obor nemusi mat nic spolocne s programovanim. Ja chodim na informatiku a mal som predmety ako elektrotechnika, alebo studia materialov... Kamoska mala skusku z C a pritom studuje administrativu, alebo co...
Otázkou je, jakou úroveň se snažíš získat, jestli jen základní porozumění, co dělá nějaký několik desítek řádek dlouhý kód nebo jestli máš aktivně psát rozsáhlejší projekty - prostě je něco jinýho znát sytaxi a umět jazyk používat pro praktické řešení problémů...
Klidně mi napiš na icq, rád poradím (ale všechno nevím).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Doučování pascalu — založil Erik
Doučováni MV2008 — založil David
Doučování - JAVA — založil Lukáš
Doučování php za peníze — založil Jirkaka
Moderátoři diskuze