Odkial mam stiahnut Delphi? uz som stiahol 2 verzie 7 a (Personal co by mali byt free) a v obidvoch odomna pytalo serial number a authorization key. (Stahoval som to odtial z fora co je odkaz a zo stahuj.cz)
Fórum › Delphi
Download
Taky ,?e jo mus?? se tam zaregistrovat a pak tam kliknout nato ,aby ti poslali Serial Number na Personal edition. J? si st?m l?mal hlavu asi 2 hodiny?:ok:?
Zkus to naj?t :music: chce to jen um?t anglicky :P?
tomas3333 napsal:
Odkial mam stiahnut Delphi? uz som stiahol 2 verzie 7 a (Personal co by mali byt free) a v obidvoch odomna pytalo serial number a authorization key. (Stahoval som to odtial z fora co je odkaz a zo stahuj.cz)
Tieto produkty vyzaduju registráciu! Po spusteni softwaru by sa malo objavit okno, kde je adresa, kde je mozne registraciu vykonat! Je potrebne, aby si bol registrovaný, pretoze pre zaslanie cisla sa musis prihlasit!
Viac info na http://www.borland.com/
Mno u? je to hodn? dlouho, co jsem to pot?eboval, ale tenkr?t byly ?erstv? Delphi 6... nainstaloval jsem si Delphi 6 Personal nebo jak se to teknr?t jmenovalo, pak jsem zjistil, ?e to po mn? taky chce registraci, tak sem se stim smolil asi t?den, proto?e jsem neum?l anglicky. No a kdy? jsem po form?tu disku a dal39 instalaci zjistil, ?e to chce znova ov??ovat jeden k?d, pak druhej... tak jsem se na?tval a... ?lov?k pak opravdu za?ne p?em??let o n?jakym tom neleg?ln?m kroku!
Azy napsal:
Mno už je to hodně dlouho, co jsem to potřeboval, ale tenkrát byly čerstvé Delphi 6... nainstaloval jsem si Delphi 6 Personal nebo jak se to teknrát jmenovalo, pak jsem zjistil, že to po mně taky chce registraci, tak sem se stim smolil asi týden, protože jsem neuměl anglicky. No a když jsem po formátu disku a dal39 instalaci zjistil, že to chce znova ověřovat jeden kód, pak druhej... tak jsem se naštval a... člověk pak opravdu začne přemýšlet o nějakym tom nelegálním kroku!
Ja som s tím problém nemal, ba dokonca sa mi to poradilo na prvýkrat:-). Stačí byť registrovaný na servere http://www.borland.com/ a po nainstalovaní produktu Delphi kliknúť na odkaz, ktorý vás presmeruje na DownLoad sekciu serveru, kde je CD klíč.
Po kliknutí na link s CD klíčom budete požiadaní o prihlašenie sa, a registračný klíč bude poslaný na e-mail.
#7 AnOnIm
všetko pôjde kľud...stiahni s stahuj.cz....tam v príspevkoch ku programu nájdeš kód ten napíšeš a súbor premiestniš do disku kde nemáš windows (z priečinka program files v disku C na disk D )
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Download — založil Jakub Vojáček
C++ DOWNLOAD — založil Nery
Download v c++ — založil Feri83