Zdravím, dnes som si chcel kvôli jednej staršej hre nainštalovať Win98 (pod XP robila blbosti). Narazil som na zaujímavý problém. Jednoducho to nemôžem nainštalovať. Upresním: Disk s XP som odpojil, druhý, menší disk som naformátoval (FAT32) a spustil inštaláciu. Tá prebehla normálne, ale pri štarte zostal Win "visieť" - ostala len tá obrazovka s win. logom, keď sa spúšťa. A ďalej nič. V núdzovom režime nabehol normálne. V takom tom zozname driverov nebol žiadny s krížikom ani výkričníkom. Tak som to celé znovu formátnul, znovu nainštaloval a zase to isté. Tak som niekde vyhrabal Win ME a to mi na konci inštalácie seklo v momente, keď sa hľadali zariadenia ktoré nie sú plug and play. Potom tie Win išli v núdzovom spustiť a pri pokuse o normálne spustenie mi to vyplo počítač.
Tak sa chcem opýtať, či je možné, že nejaký môj hardware je na staré Win jednoducho príliš nový napr. PCI Express, alebo robím ja niekde chybu? Alebo čo?
Inak ten disk je ATA.
Fórum › Software
Inštalácia starých Win
Je možné že to působí nějaký HW. Ale na staré hry bych používal dosbox (http://dosbox.sourceforge.net/news.php?show_news=1) nebo jiný emulátor.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů
Podobná vlákna
Vymazavanie starych poloziek - arrayList — založil dalaman
Instalacia programov — založil myky
Inštalácia Apache — založil Gabo
Instalacia Metro 2.0 — založil Falcon1651
Inštalácia VS Studia — založil bbeni
Moderátoři diskuze