zdravim, nepoznáte niekto nejaký dobrý spoľahlivý program, ktorý dokáže vypísať na kraj obrazovky rýchlosť aktuálneho downloadu a uploadu a ktorý by prebraté dáta ešte aj vedel zaznamenať do nejakých mesačných a týždenných štatistík? mám teraz jeden, Net Meter sa volá, ale blbne mi, ukazuje to všelijako kadejako a nezachytáva len môj router ale ešte aj keď si z mobilu stiahnem fotky tak to zaráta a ešte používa na štatistiku nejaké kibibyty, čo je podľa wikipédie skoro ako kilobyte ale cez kalkulačku mi vyjdu úplne iné čísla. Ešte som mal NetMon a ten zas po pripojení mobilu zarátal do štatistík 4 GB čo potom kazilo celý jeho účel, mám totiž net obmedzený na 2 GB mesačne a nerád by som to prešvihol ako minule, oco ma skoro zmasakroval :)
Fórum › Offtopic
Net meter
Vyzkoušej DU Meter, používám ho už dlouho a spokojenost, jenom nezapomeň nastavit síťové připojení na kterém má měřit, jednou jsem nechal zaškrtnuté vše a pak jsem se tomu trafficu tak nějak divil.. nj dělal jsem zálohu a posílal jsem to přes domácí síť :)
To pecan987: diky, toto fici celkom dobre, inak je to asi od tej istej firmy ako NetMeter, tie iste ikonky, ten isty styl aj statistiky ale je to lepsie, len mi to rata aj data cez siet a brat ked pocuva hudbu tak to tam pripise upload :(
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů
Podobná vlákna
ASP.NET - VB.NET - Zákaz kopírování webu, Context menu — založil Standa
ASP.NET - VB.NET - Přesměrování stránky po provedení události — založil ASP.NET
ASP.NET Routing v .NET Framework 3.5 SP1 — založil cheeester
Moderátoři diskuze