Zdravím, začínám s C a nemůžu najít vhodný kompilátor pro C do Win Vista. Poradíte mi?
PS: Operační systém změnit nehodlám, ale kdyby to už bylo až tak nutné, tak možná ano...
Fórum › C / C++
C kompilátor pro začátečníka do Win Vista
visual studio c++ 2005 (nebo 2008 beta 2) express si zkousel ?
A tedy dále se zeptám: četl jsem rozdíly mezi C a C++ a nejsem z toho moc moudrý. Jaký je mezi nimi hlavní rozdíl? Navíc, obě prostředí, které jste mi doporučili, jsou uvedeny pro C++, tak nevím, jestli to skousne i "obyčejné" "C"?
To Ondřej:
Neboj, zkousne. Jinak hlavní rozdíl mezi C a C++ a je asi ten, že C++ ti dovoluje programovat, jak procedurálně, tak objektově nebo genericky, zatímco C je procedurální jazyk(za tohle mě jistí lidé ukamnují:)). Co se týče ostatního, tak by možná stalo se zmínit, že C++ je narozdíl od C, typově přísnější. Najde se toho ještě určitě spousta, ale jistě mě ostatní doplní.
zdravím, na škole začínáme s jazykem C. A hledám komlilátor pod Vin Vista. již jsem zkoušel
Dev C++ - háže spoustu chyb
Visual C++ 2005 - nedokáži ho nastavit na jazyk C neustále mi nutí C++
vxDev C++ - dává chybu: 1>c:\users\duda\documents\visual studio 2005\projects\bejk\bejk\bejk.c(5) : fatal error C1853: 'Debug\bejk.pch' precompiled header file is from a previous version of the compiler, or the precompiled header is C++ and you are using it from C (or vice versa)
Co dělám špatně?
Moc dík všem za všechny rady
vxDev C++ - skus vytvoriť prazdny projekt a do neho vložiť nový prázdny cpp súbor. Alebo pohľadaj niekde v nastaveniach vypnuti použivania predkompilovanych hlavičiek (precompiled headers).
možem ti poradiť, ako už veľa ľuďom, ako krok za krokom vytvoriť a spustiť projekt C++ vo VS 2005, najlepšie asi ICQ.
ale s "C" ti nepomôžem.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
VISTA - negungující kompilátor — založil Tom
IIS a WIn Vista — založil Sniper
Python a win vista — založil mustafa
SP2 Win Vista 32-bit — založil jadus.