mam GeForce 6600 a ked chcem na nu nainstalovat ovladac od nvidie a spustim instalacny subor "NVIDIA-Linux-x86_64-100.14.11.pkg2.run" tak mi napise:
"nespravne meno rpm suboru {/home/Johny/Desktop/NVIDIA-Linux-x86_64-100.14.11.pkg2.run}"
ako to mam nainstalovat???
Fórum › OS - GNU / Linux
Ovladace na grafiku od nvidie
to som skusal spustit instalaciu rovno na ploche linuxu ale teraz som poprechadzal nejake fora a zistil som ze sa nemam vobec na linuxe prihlasovat ale rovno spustit konzolu a napisat sh /home/Johny/Desktop/NVIDIA-Linux-x86_64-100.14.11.pkg2.run a malo by instalacia bezat co sa aj stalo lenze nejako su tam chybne pisane texty ze su cez seba a jedine co sa da citat su licencne podmienky na zaciatku a dalej je v tom strasny bordel a este aj slova pise bez medzier
neda sa to spustit nejako normalne???
To Johny: kde su chybne pisane texty? asi som ta nepochopil.
ad normalne spustenie: u linuxu je TOTO normalny sposob.
btw.: skus ako som pisal teda iba:
/home/Johny/Desktop/NVIDIA-Linux-x86_64-100.14.11.pkg2.run
pripadne v textaku (less, cat, more v com len chces) otvor ten skript a pozri na prvi riadok mal by tam byt nazov shellu. pusti to v nom.
To olgo: no znovu som to skusil spustit v konzole ale vihodilo mi nieco ze sa mu nepaci moj kernel a ze sa chce pripojit asi na ftp.nvidia.com (alebo nieco take) a ked to potvrdim tak mi vyhodi error (ak to nepotvrdim instalacia sa vypne)
tak co s tim teraz???
Ach boha jeho, ze by jsi napsal distro ;) pac jsou distra kde jsou daleko lepsi ovladace od distra nez od vyrobce ;) jako treba Debianovsky systemy ;) .. napis distro a pote ti poradim :-)
To Johny: mozes vybrat bud stahnut alebo kompilovat (s tou druhou som vzdy uspel).
tu by som overil pripojenie pripadne ci ti slape gcc (podla toho co si vybral)
tak mi vyhodi error
asi ho sem budes muset skopcit
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Problém s rozlišením,a ovladaci nvidie — založil yaqwsx
Ovladace-edit — založil toomadd
Radeon rx 560 ovladače — založil jirka