Má někdo tuto knihu? Já ano a mám s ní obrovské problémy
Fórum › C / C++
Naučte se programovat počítačové hry za 24 hodin
hele v sekci inzerce jí někdo prodává, tak se optej tam...:)
Mo?n?, ?e pro spr?vnou kompilaci jsou nutn? knihovny Borlandu. D?val jsem se na profil knihy v e-shopu cpressu, kde se p??e, ?e je k n? p?ilo?en Borland C++ Builder 5.5 Compiler, Command Line Tools a Borland C++ Builder 6 Enterprise Trial Edition. Z toho soud?m, ?e ?asem bude nutn? kompilace p?es tu v?mi zm?n?nou p??kazovou ??dku. Nicm?n? nic se nestane, kdy? sem vlo??te chybov? hl??ky z Dev-C++, t?eba v?m n?kdo porad?, nebo si zkuste naistalovat a odzkou?et Visual C++ Express Edition(i SDK).
Mno je?t? m? napad?, ?e ke kn??ce jsou p?ilo?eny autorem vytvo?en? knihovny, kter? spr?vn? funguj? jen pod Borland kompil?torem. Bu? by se n?kde na internetu daly sehnat verze kompatibiln? s Dev-C++, nebo by k n?jak?mu editoru s podporou zv?ran?n? c++ syntaxe bylo mo?n? p?ipojit Borland 5.5 Compiler(Nap??kad PSPad). No vlastn? i Dev-C++ jde nastavit jin? kompil?tor, linker apod.
http://acaci.g8mb.cz/Chap03.zip
http://acaci.g8mb.cz/Chap24.zip
To jsou zdrojáky pro Borland, ještě tam jsou pro Visual Studio, kdo bude mít zájem tak pošlu
Já ji mám, napiš co máš za problém a já ti řeknu co s tím. (v Dev-cpp)
Tak hlavně ty errory. 78 D:C++Chap03GameSkeletonSkeleton.cpp [Warning] cast to pointer from integer of different size , C:Dev-CppMakefile.win [Build Error] [uuuu_private.res] Error 1 . A taky když mám v jedné hře 2 *.cpp soubory. nevím co s tím
Koukej, jednodu?e d?? (v Dev-cpp)
Soubor-> nov?-> projekt
v nab?dce d?? win application
ulo???
...
v nab?dce prajekt pak klikne? na jm?no projektu a d?? p?idat soubor a p?id?? tam v?echny cpp a rc soubory, pak to jen zkompiluje?, u? by to m?lo bejt OK.
Jo a ještě musíš odstranit starý soubor main.cpp, který se ti vytvoří v projektu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Prodám knihu Naučte se programovat počítačové hry za 24 hodin — založil Radek Prokeš
Naučte se programovat — založil Tomáš Bobek
Naučte se programovat c *C — založil ppeter
Pocitacove hry — založil dalaman
Tvorba počítačové hry - sháníme grafika — založil Vítek
Moderátoři diskuze