Tak mi minule napadlo...neexistuje nejake PHP IDE? A par som ich na nete nasiel.
Nemyslim frameworky a podobne veci, ale normalne vazne vyvojove prostredia aj s kompilaciou, debugovanim a podobne. Napriklad ako ma Visual Basic 6 a ine podobne jazyky.
Ake mate vy skusenosti s vyvojovymi prostrediami pre PHP?
Fórum › PHP
PHP IDE
To Smokie: Visual Studio ;)
ZDE (Zend Development Environment). Skoro polo-oficialni vyvojove prostredi PHP. Debugger, syntax highlighting, live syntax checking...
ZDE je pěkná věc, ale nepřišel jsem tomu dlouho na chuť. Zbytečně náročný (relativně). Mnohem více mi teď vyhovuje Intype. Normoš editor, který má snippets. (nebo jak se to teda píše??) :D
Snippets nie su zle, len mne ide o to, ze...doteraz som niekolko rokov robil v PHP v dreamweaveri a teraz pred par tyzdnami som vratil k visual basicu (mal som ho na strednej, takze zaklady som mal) a bol to raj na zemi. Hlavne pri hladani chyb. Mohol som si cely program krokovat a vidiet "online" obsah vsetkych premennych a este aj sledovat ako sa meni za behu. Tam je hracka najst chybu. Proste balada v porovnani s PHP v textovom editori.
A preto som dufal, ze podobne vyvojove prostredie najdem aj pre PHP, pretoze tam najst chybu je niekedy drina, hlavne ked si musim sam vypisovat obsahy premennych :)
j, pak pouzij ZDE
ja sem zde pochytil vcelku rychle, nedelalo mi to moc velke problemy, ale jinak jak uz tady psal nemiQue, tak muzes vyzkouset PHP designer, je na tom temer stejne jako ZDE, jen je trochu min narocne na pamet(neni v jave) a dokaze v intelisince zobrazit i vlastnosti a metody "objektu v objektu", tedy:
$objekt1->objekt2->metodaObjektu2();
coz se mi dost casto hodi, protoze si nepamatuju nazvy vsech funkci v objektech :) umi i debug, ale jeste sem nemel potrebu ho zkouset :)
My recommendation is Codelobster IDE
It supports all popularframeworks
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
PHP GUI (IDE) , jestvuje ? — založil niektoo
IDE pre PHP aj s debugingom na localhoste — založil Smokie
IDE C++ ??? — založil Tocimanko