Potřeboval bych pomoct z rozřezáním toho deginu..
Původně sem to již měl udělaný, ale kámoš design trochu poupravil a to mi jaksi nabouralo vesechny moje napozicovaný divy... nemám ještě zažitý nějaký standarty jak to nařezat a tak mi z toho dycky vyleze něco neohrabanýho... Hlavně mi vrtá hlavou jak nějak smysluplně zakomponovat ty postraní přechody (myslim tim na okraji stránek.. na stejný pozici jako má třeba tady programujte.com ty nuly a jedničky)... a ještě mám taky problém s těma 2ma vyčuhujícíma odelníkama (na hlavní stránce - v pravim okraji)... hodil bych to jako normalni pruh pozadi v divu umistěný v pravo... ale na tý hlavní stránce mám ještě takovej ten málo viditelnej přechod ze světle modrý do bílí (snad víte co myslim :) ).. takže mi to do toho leze, takže by to chtělo nějak rozDIVovat.....
Sice bych to zvlád sám nějak rozřezat a naDIVovat ale chci se stránkám věnovat.. tak bych to potřeboval udělat nějak "profi" :) a přiučit se.Takže bych ocenil vaše odpovědi.
A ještě taková podotázečka... chtěl bych vědět jestli je dobré k rozřezání používat ve Photoshopu nástroj Slice Tool. Popřípadě co používáte vy.
Tady je ten design:
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/46343/CPT_1.jpg_293.53KB.html
Fórum › Typografie
Rozřezání webu
Ano v PhotoShopu SliceTool, nic jiného, pokud vím, tam není, dej ten obrázek prosím někam, kde se hned zobrazí a nemusí stahovat, třeba imagashack.us nebo pod.
Sleduj mě na @MartinSimko
Ok dik.. myslel sem si ze se asi nejvic bude pouzivat ten Slice tool.
A tady je ten reuplej obrázek:
http://img206.imageshack.us/img206/6984/cpt1ls1.jpg
No vem si Slice Tool a začni řezat - schovej všechny popisky atd, které budeš dělat pomocí HTML. Jako obrázky neber taky plochy, které se dají udělat pomocí CSS nebo HTML - v tomto případě pozadí u obsahu. Pozadí rozřízni na 1px * výška - pak nastavíš v CSS opakování podle osy x...nařezat se dá vše více způsoby, až uděláš pár webů, tak ti to půjde samo ;-)
Sleduj mě na @MartinSimko
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Rozřezání webu — založil TomasUL
Rozřezání řetězce — založil Jerry123456789
Rozrezani promenne — založil Pavel
Rozřezání grafické šablony — založil Michal_Pelech