Myslím tim fitness centrum nebo domácí posilování. Né sport.
Fórum › Offtopic
Posilujete ?
posiluju...doma:-)
přitahuju se na schody,dělám kliky,sklapovačky...už pomalu zvládám i klik ve stojce:D
Ano .... doma.
To Colpik: námaha..,. :-D
kliky,zkalovačky a běh se psem po lesích....
To Jacob:EE, nicomu sa nevenujem
btw my mame takeho telocvikara, ktory nam raz dal rozne stafety, a ty co skoncili prvy museli robit 20 klikov,2. 40,3. 60,4. 80(to sme boli my) a 5. 100
To ps2console:Já ho chci taky !!!!!!!!!!!! My máme učitele slabýýý .... Sice za jednu minutu opožděnýho příchodu na tělák je 6 kliků a to je všechno :-(
Já bych chtěl vojnu ! Aspoň na ten tělák ...
To tobel : aby si vypadal jako Walker :smile6:
To tobel : jj vím http://youtube.com/watch?v=_pEwIhtgQ3c
To Jacob : se pleteš... čím větší počet opakování, tím lepší...
To Jacob : Nesmíš to brát takhle do extrémů, ale furt lepší když udělaš 100 kliků než 50 s batohem...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker : To si teda fakt nemyslim, já do fitka nechodim, ale co jsem slyšel tak se tam jezdí několik serií tak po 10-15 opakováních.
Já jsem dělal těch kliků taky 50, teď je dělám pomalu a tak že se hrudí dotknu země a hnedka je jich míň. Neni to nic blbýho dělat 50 kliků, ale je to už hodně na vytrvalost než na sílu.
To Jacob : Tak tu váhu nevim. Je pravda že už je to docela dlouho kdy se kupoval. Ale kouknu po tom. Jinak o bojové umění se nezajímám jen jsem chtěl dříve dělat box (ikdyž to je možná umění). Trochu jsem se tomu i věnoval ale ne závodně nebo tak. Ale co tak znám tak se mi líbí dost známá [kapuera] (nevim jak se to píše :-D). Ta je dost zajímavá.
Já jsem dělal karate a teď dělám aikido, jinak mám doma pytel a jedu kliky, sklapovačky a skákání přes švihadlo. Jinak bych capoeiru mezi bojové umění moc nezařazoval;)
To mates : No od bojovýho umění bych čekal, že mi v těžších situacích pomůže a kapuera se mi zdá spíše exibiční, než jako bojové umění. Mě se líbí např Muai- Thai, nemá to moc logiku a žádný extra chvaty, jde se spíš na tvrdost i když technika tam taky je. Ale za to mi připadá že až potkám někoho a dojde k poslednímu, tenhle styl by mě z toho vyhrabal. Na streetfight bych si asi nevybral aikido, nic proti němu nemám, ale moc si ho neumim představit v praxi a to jsem ho chvilku dělal.
Jacob napsal:
To mates : No od bojovýho umění bych čekal, že mi v těžších situacích pomůže a kapuera se mi zdá spíše exibiční, než jako bojové umění. Mě se líbí např Muai- Thai, nemá to moc logiku a žádný extra chvaty, jde se spíš na tvrdost i když technika tam taky je. Ale za to mi připadá že až potkám někoho a dojde k poslednímu, tenhle styl by mě z toho vyhrabal. Na streetfight bych si asi nevybral aikido, nic proti němu nemám, ale moc si ho neumim představit v praxi a to jsem ho chvilku dělal.
S tim aikidem mas docela pravdu. Aikido se da asi pouzit az po mnoha letech cviceni. Ale na druhou stranu znam par lidi, co se aikidem docela slusne ubranili. Jinak Muai-Thai je asi nejlepší BS. (škoda že v okruhu 60 km není žádný oddíl). Stačí se podívat na K2 kolik je tam MTček a kolik zástupců z ostatních stylů.
To CurieuxGarcon : Koukni se na K1 tam je Muai- Thai hodně preferovaný.
To pawlik : No nejenže když nebudeš cvičit tak se nvejdeš na židli u pc, ale ani neprojdeš futrama do místosni s pc. :-)
Jacob napsal:
To CurieuxGarcon : Koukni se na K1 tam je Muai- Thai hodně preferovaný.
Však to samé jsem napsal ve svém příspěvku ne??.
necvicim, ridim se heslem: sportem k trvale invalidite..jedinou vytrenovanou casti tela jsou prsty.....s obezitou nemam problemy - zeru a netloustnu :))) (zatim) a pivec ve 40 neni taky spatna volba....
To CurieuxGarcon : Psal si K2 tak jsem si myslel, že je to něco podobnýho K1.
To eMan : A pravidla jednoho zápasu atd jsou taky jiný, jenom trochu ... Muai Thai píšu takhle protože se mi to víc líbí ...
Znáte UFC ???
baseball je nuda) je to o tom ze celou hru cekas na par strasne dulezitejch momenut (odpal), ktery nesmis zkazit... kdyz hrajes v zadnim poli tak takovy momenty prijdou 2-3 za 5 hodin zapasu... pokud ve vnitrnim poli tak je to trochu lepsi...
a na palce to je podobny, taky cekas na mic a jde jen o to nejak ho rachnout... kdyz to srovnam s ostatnima micovejma sportama, kde hrajes kazdou chvilku co ses na hristi, vzdycky aspon pozicne, hejbes se, jde o kazdou chvilku... je to jako rozdil mezi skokem o tyci a 12ti-stovkou
Hm, já hrál baseball asi 7 let a docela mě bavil, protože není naprosto bezmyšlenkovitej, docela krutě se u něho musí přemýšlet.
Jacob napsal:
To CurieuxGarcon : Psal si K2 tak jsem si myslel, že je to něco podobnýho K1.
To eMan :
Ahhh, no jasne, to byl překlep. K2 píšu ale myslím K1 :)))) Já už radši nic psát nebudu:))
jo u baseballu se sice premyslet musi, ale ja nesportuju proto abych premyslel, od toho mam jine veci u kterych se dle meho nazoru premysli mnohem sofistikovaneji. a krome toho je bez skillu premysleni k nicemu...
u baseballu me to docela bavilo v poli jako utocici hrac, tedy po odpaleni... tam uz to neni jen o cekani na nejakou udalost, hra se da mnohem vic ovlivnovat dynamciky
To mates : Objednal jsem si 25 kg, mám ho jenom na doma tak aby se nevytrhnul ze stropu :-) Ale přišel mi jenom 15 kg, tak jim to tam půjdu hodit na hlavu, že chci ten 25 ... Ale já jsem rád i za tenhle, konečně mám doma něco jinýho než bráchu do čeho se dá mlátit :smile1:
To Astro : To si na tom docela docela dobře ... To co si psal děláš najednou ? To by bylo víc než dobrý .... Každej den běhat ? To už je běhání povinnost a to mě pak nebaví, já si vyběhnu když se mi chce - 2-4x do tejdne.
Snazim se aspon hodinu denne.
4x30 kliku + trabsy compact + 4x30 drepu pokud mozno s zavazim a obcas shyby. Beh + kolo (ne v zime :smile1: ) Pak nejake protahovani se etc...
Sice je dobre to obmenovat, telo si rychle zvykne ale porad lepsi nez nic. Vyhoda kliku je ze se da delat na vice zpusobu takze clovek vzdycky cvici neco jineho.
To Jacob : Na to potrebujes dobrou salu na krk a teplou mikinu, jinak je to v pohode. Nejlepsi je samozrejme behat po kopcich v lese ale v zime je to tak trosku nebezpecne takze to v nekterych pripadech neprovozuji a davam prednost rovine.
Jinx napsal:
To Jacob :Ty to mozna nevis, ale v zimne se na kole jezdi spatne, zvlast kdyz je naledi.Jacob napsal:
To Jinx :To platilo jenom pro to kolo ?(ne v zime smajlik )
No s tím mám špatné zkušenosti. jízda na kole na náledí :smile5:
adam128 napsal:
ja som chodil celu minulu zimu na motorke do školy tak nvm čo riesite ze sa neda :D
Tak já už mám zazimováno, ale nemůžu se dočkat na konec zimy. Jinak dříve jsem taky jezdil v zimě ale je zima no :smile5: . Každé ráno když jedu do školy kolem zastávky jezdí chlápek na fichtlu bez rukavic. pamatuju že bylo i -5 a on jel na tý motorce bez rukavic :smile6:
JEŽIŠ VY JSTE MÁSLA !! TO JÁ DĚLÁM DĚNNĚ MINIMÁLNĚ 500 KLIKŮ NA JEDNÝ RUCE.
samozřejně do myše a klávesnice :)
Tak mě už zbývá jen virtuální posilovna. Jelikož jsem v ID a cvičit nesmím, posiluji jen svou duši. Ale na myšku za den kliknu, podle počítadla i 2500x. Přesněji 2548 kliků za 12 hodin na pravé tlačítko.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze