Včera mě naštvala anjuta - stará verze pořád nějak zlobila - rozohld jsem, že nainstaluju novější.. Takže upgrade z 1.2 na 1.4 (výš mě to nepustilo) Teď to prozměnu nejde ani spustit :-) Takže, znáte nějaké jiné pěkné IDE pro C++?
Fórum › OS - GNU / Linux
Vývojové prostředí
Když už tu mluvíte o těch vývojových prostředích, nemohl by někdo testnout novej MonoDevelop - http://www.monodevelop.com/Main_Page? Já teď nemám kde a zajímalo by mě, jak na tom je.
Hm, zabit IDE jen proto, ze nejsi schopny najit si dokumentaci k perspektive C/C++ :)
No delej jak chces :) Eclipse je pomerne komplexni vyvojove prostredi, a jako takove holt neni napoprve uplne pratelske :)
Spis jsem liny... Anjuta mi vcelku vyhovovala - nema hromadu serapaticek ktery nikdy nevyuziju, jednoduse se ovlada... Zabit IDE jen proto, ze nejsem schopny nainstalovat jeho novejsi verzi :o) S Eclipse navic na mem stroji opravdu nemam sanci, pokud k tomu chci mit jeste otevrenou dokumentaci ve Firefoxu..
Zelenáč napsal:
Nj, premyslim o textaku a konzoli...
Ja pouzivam kate + gcc (makefile) + gdb a jsem naprosto spokojen, v mnohem je to rychlejsi nez IDE, je pravda, ze tomu sice chybi automaticke doplnovani kodu a graficky debugger, ale zase nemusim cekat, az se mi nacte hromada zbytecneho grafickeho balastu a muzu hned editovat kod.
tmi napsal:
souhlasim, vim je vim... IDE mi pride vhodny pouzivat snad jen pro vetsi projekty. a jake mate nazory na RAD IDEcka? ja zkousel jen qt-cko a pripadalo mi docela dobre...
ja mam take zkusenost pouze s qt designerem, udelal na me velice dobry dojem, pokud clovek dela nejake slozitejsi gui, je to nesmirne uzitecna vec, zvlast se mi pak libi moznost vkladat si tam vlastnorucne vytvorene widgety. Jenze ja stejne delam jen male utilitky k svymu engine a na to mi staci zapisovat graficke ovladaci prvky do kodu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vyvojove prostredi — založil ondrej
Vývojové prostředí — založil gajasek
Vývojové prostředí — založil Dominik
Vývojové prostředí — založil Kenvelo
Vývojové prostředí c# - linux — založil bohetik