Portal navstevujem dost casto, ale len teraz ma to napadlo. :smile12:
Kedze sledujem aj kritiku webov, tak som skusil kliknut na XHTML 1.1 na uvodnej site programujte.com
a toto som necakal. :smile19: "This page is not Valid XHTML 1.1!"
"Result: Failed validation, 15 Errors"
tak som nasledne skusil odkaz na CSS validator a tam nieco podobne: "Sorry! We found the following errors".
Ono neviem ci by sa nieco stalo keby to dole nebolo kedze to nesplna poziadavky. Ale kedze som to tam nasiel
tak som myslel ze to aj plati. ;-)
Fórum › Návrhy na vylepšení
Validita
nevim co resite takovy tycoviny
TO all: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fprogramujte.com
This Page Is Valid XHTML 1.1!
Tak nevím ;) (btw: viděl jsem v historii, že chyba tam byla jen jedna a to v článku (</br li> jeden autorn omylem napsa) - takže z toho ste mohli vyvovit (kdo se tím zabývá aspoň letmo) že portál validní je, jen jeden článek obsahoval jednu chybku).
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
new_pope napsal:
Este vcera ich tam bolo este 15. :smile1:
Jj, tak tak.. Ibaze niekedy si kladiem otazku, na co je vlastne ta validita dobra? Jj, hej, stranka by mala byt trosku prehladna co sa kodu tyka a prog. by mal pouzivat tagy, ktore zozere kazdy prehliadac, ale naco je ta malichernost? Fakt neviem, na co ta validita vlastne je.. :) Stranka moze byt super aj pekna a to s chybami, pricom moze byt aj uplny shit a neprehladny srot validny. Objasni mi to niekto? :D
To new_pope : jak jsem psal výše, byla tam jedna jedinná chyba, místo </li> tam bylo </br li>. takže znalejší pochopí, že samotný portál validní byl a jednalo se pouze o drobnou chybku v perexu článku.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Validita je podle mě k ničemu, protože když na té stránce někdo něco potřebuje, tak je mu uplně jedno, jestli je Valid nebo NEValid. Samozřejmě všechno má své meze, a nemít tam <HTML>, <HEAD> a nebo <BODY> je prostě moc.
víte, validita je jedna věc, a dodržení specifikace druhá. doporučuji nastudovat.. :) jo a nejzasadnější věc je, že validátor je velmi jednoduše ošiditelný.!!!
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Validita Javascriptu — založil 7raul
Slideshow, validita — založil dyžon
Validita versus použitelnost — založil RobinHood
Vložený seznam, validita — založil Al
Validita - mezery a input — založil tommmyy