Ahojte, mozno je to offtopic, ale potreboval by som poradit. Na svoju stranku som si pridal kod (pocitadlo) z google analytics http://www.google.com/analytics/ (urchin.js), zaregistroval som to, vyplnil som vsetko co treba, pridal som kod na stranku a nezobrazilo mi ziadnu chybu (teda kod by tam mal byt ulozeny spravne). Problem je v tom ze ked chcem pozriet hodnoty, ktore z navstevy vyplyvaju tak mam vsade 0 (teda nic mi to nepocita) ale urcite tam uz par ludi bolo. Neviem co som mohol urobit zle. Nemate s tym niekto skusenosti?
Moj web: www.milankohut.com
Dakujem
EDIT: Ja som tupoň! Nemal som zvolene spravne obdobie sledovania. Sice aj ked som to skusal aj predtym a neslo to, tak teraz to uz zrazu funguje. Nevsimajte si tento topic.
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Urchin.js
To je dobre ja to vkladam kamkoliv a nic i kdyz to ve zdrojovem kodu vidim tak mi to porad pise ze neni kod na strance. Mam php-fusion a davam to jak do subheader.php tak i do themes.php tedy samo aby to byo jen jednou. Jenze porad to pise ze ne ne ne neni to tam :-) takze sledovani asi nebude. Stranka je www.phpfusion-mod.cz
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté
Podobná vlákna
Některá pole jsou vyplněna špatně, zkus je opravit. - uzamčené vlákno — založil hlucheucho
Jste panic? :D — založil Rambler
SSID sitě ke ktere jsem zrovna připojeny — založil Boris
Načtení externího JSON do stringu — založil pan Hole
Jaké jsou adresy jednotlivých registrů? — založil pwnsauce
Moderátoři diskuze