Zdravím všechny,
potřeboval bych udělat následující: při zapnutí programu se objeví výzva k přihlášení usera či registraci. Po přihlášení se mu nabídne další okno, kde by měly být nějaké edit boxy, z kterých si po potvrzení tlačítka opět uložím hodnoty. Podle těchto parametrů se pak vytvoří pomocí WinApi a OpenGL scéna - toto poslední zvládám,
potřebuji tedy pouze poradit, jak jednoduše a bezbolestně udělat ty nabídky, nejlépe pomocí resources a designeru ve Visual Studiu 2005.
Snažil jsem se něco najít v nápovědě, ale našel jsem jen nějaký Windows Forms, které se mi i celkem líbily, ale mám podezření, že jsou určeny jen pro .net framework. Já bych chtěl čisté WinApi, ale aby to šlo jednoduše napojit na to okno s OpenGL.
Díky za jakoukoli radu, či odkaz na tutoriál pro MSVS.
Fórum › C / C++
Prosím radu, jak obdělat dialogy bezbolestně v MSVS
no nejvic ti asi pomuzu odkazem na vycerpavajici WinAPackej manual primo od vyrobce http://www.microsoft.com/cze/msdn/default.aspx (je dokonce cesky)), kde bych predpokladal bude i neco o Visual Studiu. ovsem vzhledem k politice microsoftu budou urcite vsechny zminky o OpenGL titernym pismem uplne dole. proc to ale nedelas cely v OpenGL? uzitim WinAPI prijdes o multiplatformitu OpenGL...
este existuje kniha Triky pro MS Visual C++ nebo nejak tak, ktera sice neco stoji ale priklady se daji stahnout, takze bys tam taky neco vycist mohl... kdyztak mi pak napis a ja ti to poslu, nebo si to na stazeni najdi, uz presne nevim kde to bylo
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů
Podobná vlákna
Prosím o radu jak na tento program — založil David
Prosím radu-jak rozchodit disk WD My Book — založil Reby
Prosím o radu! :) — založil brunoczech
Prosím o radu — založil mathias
Moderátoři diskuze