Zdarec
chci prodat knížky o programování v C++
První knížka je klasika jde o Mistovství v C++, Stephen Prata (2. aktualizovaný vydání) myslím že tady není moc důvodů představovat protože je to taková "bible" programátorů. Cenu nevim asi 600,- raději navrhněte, jelikož sem se díval a už je 3. vydání. Knížka je nepoškozená jako nová.
A pak tady mám Rozumíme C++. Na rovinu říkám myslím že pro začátečníka není dobrá volba nebo já bych tomu teda asi nerozuměl :-)
Knížka je taky jako nová otevřel sem ji asi dvakrát. Nová Stála nějakejch 360,- tak bych ji nechal za 250,-.
Prodávám to protože chci zkusit C# .
Tak bych se chtěl zároveň touto cestou zeptat jestli někdo nevíte která z těhle knížek je lepší?
1. s tím brocem na obr. http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani/c-programujeme-profesionalne/
2. je tam grupa lidí http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani/c-2005-programujeme-profesionalne/
něco už mám přečtenýho a z C++ mám taky nějaký znalosti takže úplně začínající nejsem.
Díky za odpovědi
Fórum › Inzerce
Prodám knížky o C++
no ja osobne Mistrovstvi C++ nemusim. a jako "bibli programatoru" bych ji uricte neoznacil. da se sehnat e-book (zadarmo)) a z hrubeho procteni jsem moc nadsen nebyl. trochu zajimavejsi mi prisla Thinking in C++(da se stahnout zadarmo z oficialnich stranek), ackoli od tebe predpoklada nejakou zakladni znalost C... a tu muzes ziskat z jakyhokoli tutorialu na internetu, treba tady na programujte.com.
s Rozumime C++ moc zkusenosti nemam, ale nemyslim si ze by pro zacatecnika byla nepochopitelna. od programatora se preci jen urcita prirozena inteligence ocekava.
a ty dve knihy na ktery si daval odkaz mi obe pripadaji jako dost podobne tahace penez... skutecne si myslis ze se bez nich neobejdes? vzdyt o C# se da najit spousta informaci na internetu... nedokazu si predstavit ze by to byl tak slozity jazyk aby na jeho pochopeni byla potreba takova obri kniha...
Nevim tak ať si to každej přebere jak chce.
To že se od programátora očekává přirozená inteligence bych bral hodně s rezervou. Nemyslim si že
každej kdo má doma knížku o programování, má nainstalovaný vývojový prostředí a říká si programátor je přirozeně
inteligentní :-D Ale jo, pokud je dobrej tak asi má na to nějakej 6 smysl :-)
Rozhodně to není můj případ a proto asi potřebuju nějakou obří knihu.
To filczek : Ha, tak to vypadá, že ses vážně rozhodl... Gratuluji! (už bylo na čase ;)) :smile2:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Prodám knížky — založil Al
Prodám knížky SQL, Javascript, Java, AJAX, PHP — založil ady
C++ knížky — založil Herald
Prodám knihy — založil Víťa
Moderátoři diskuze