Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat, jestli má cenu učit se programovat v Jave. Má programování v Javě budoucnost??? Mají programy které jsou dělané v Javě budoucnost???? Má to cenu????
Moc děkuji za odpovědi...
Fórum › Java
Java programování
Záleží na tom, co hledáš.
Chceš-li jazyk, kterým snadno vysmahneš jakési pidiaplikace, jsou určitě jednodušší.
Hledáš-li seriózní jazyk, v němž je vytvářeno kolem 60 % velkých a kritických aplikací, který se učí na většině univerzit, protože je poměrně mocný a přitom relativně jednodeuchý k naučení, jazyk, v němž se v současné době programuje pravděpodobně nejvíce, pak zvol Javu.
Díky za odpovědi.
A má budoucnost??? Bude se třeba používat za 20-30 let????
ospaly.stanislav napsal:
Díky za odpovědi.
A má budoucnost??? Bude se třeba používat za 20-30 let????
V IT průmyslu pomalu ani nevíme, co bude za rok ;) Neboj, Javu určitě ještě pár let využiješ. Krom toho, vždycky je sranda naučit se něco nového ;)
Ahoj chci se zeptat jestli umite nekdo udelat program a rovnou i vyvojovy diagram na SELECT SORT sem uplny zacatecnik a nvm co s tim dostali sme to za ukol...prosim nekoho jestli by to vypracoval prosim prosim díky moc
Začal jsem s programováním javy.
Koupil jsem si knihu o javě ( JAVA BEZ PŘEDCHOZÍCH ZNALOSTÍ).
Přečetl jsem pár stránek a nastal můj první program NazdarSvete podle knihy.
Vše jsem dělal podle knihy. Stáhl jsem si JDK 1.6.0, a nainstaloval.
Opsal jsem text v javě podle knihy. Pak jsem ho měl zkompilovat příkazem javac NazdarSvete.java
a nakonec spustit příkazem java NazdarSvete, ale v něčem je chyba.
Nejde to! Nemohl by mi někdo poradit prosím...
Díky moc Aragorn
To darthdeus : ja sem mu odpovidal na jiny java diskuzi... tusim se to menovalo java: zacatek
tam mel apson ten soubor...
prvni chybu mel ze class mel preklep... NaydarSvete ... a dalsi chyba System.out.printl() misto println
omg ... hlavne ze ti to tam hlasi: "SOUBOR NENALEZEN" u javac .... chtelo by to spoustet ve spravnym adresari kde mas ten program .... a nebo komplet cestu k souboru ale pak se zase bude blbe poustet neco dalsiho...
nejlepsi bude udelat si u NazdarSvete.java jeste soubor
prikazovka.bat a do nej:
cmd
pak teprve poustet tu kompilaci a spusteni
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Java - liniové programování — založil sefikail
Programování JAVA - pro začátečníky — založil ouliz
Programování aplikací JAVA/ANDROID — založil AndroidDev
Java pro programování kalkulatoru parenterální výživy — založil Peter Korcek
Nabidka prace v Rakousku (Viden) / programovani v Java, .Net, C++, S… — založil Smart Engine GmbH
Moderátoři diskuze