Při procházení kritiky webů jsem narazil na něco co mi téměř vyrazilo dech, jsme tu minimálně dva píšící pod jménem Petr (viz.příloha) Teoreticky bych ten příspěvek mohl editovat jako můj, ale bohužel můj není a pak jsem zjistil, že tím, že je nás tu více se to někde zamotalo. Tak jsem si v profilu změnil Petr na svůj nick a bude po problémech. Jen jsem chtěl upozornit, že se to může stát u více lidí, kteří zadají jako já jen křestní jméno.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Kolidující nick
No, a abych to ještě trochu zamotal, tak prozradím, že příspěvek, který je vidět na screenu, jsem psal já (samozřejmě pod svým účtem).
Tak to nechápu ;)
Imho nová verze napodobeniny nedovoluje (ani změnu nicku), původní měla jisté.. dovolení.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Curo : Mě to povolilo změnit nick a co víc, ještě mě to přepsalo u všech mých komentářů z Petr na Zeleny_Muzik. Navíc opravdu vím co jsem psal a co ne, a navíc tam chybí za Zdenym můj příspěvek, který jsem psal. Mě to až tak nevadí, jen jsem chtěl upozornit na věc, která by se mohla stát i ostatním. Jen aby mě pak někdo neobvinil, že si přivlastňuji cizí komentáře. :)
To Zeleny_Muzik : pozor: můžeš změnit JMÉNO, ne nick. Nikde není formulář na změny nicku, proto ho změnit nemůžeš. To že ti tam chybí přípsěvek - možná je to právě ten, co Zdeny omylem smazal ;).
Komentáře se ukládají pod ID, takže pokud někdo s podobým NICKEM napíše svůj příspěvek, tak má jiné ID, než ty.
Curo napsal:
To Zeleny_Muzik : pozor: můžeš změnit JMÉNO, ne nick. Nikde není formulář na změny nicku, proto ho změnit nemůžeš. To že ti tam chybí přípsěvek - možná je to právě ten, co Zdeny omylem smazal ;)
Není, tam ten byl od Zelenáče. (A omylem jsem nesmazal komentář, ale obsah kvůli (již opravené) chybě ;) )
Curo, nejsem si jist, jestli jsi to nepřehlédl, proto na to upozorňuji znovu: Ze "záhadného" důvodu se změnil autor příspěvku (viz screen v úvodním příspěvku toto vlákna).
To Curo : Tak jak je možné, že Zdeny napsal příspěvek a já jsem tam jako autor viz obrázek? O to tu jde o nic jiného. LoL :) Třeba jsem rozdvojená osobnost. :smile6:
To Zeleny_Muzik : no mluvili ste zde o změnu nicku z peter na zel_:mu.
Jinak jak se to stát mohlo netuším ;)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Prosím změnily byste mi NICK ? — založil gatuso
Změna masky pro předání nicku — založil Jano
Banerecek + spravne vyslovovani nicku "Curo" — založil Zelenáč