Dobrý den. Nejdříve začnu tím, že NEchci přecházet na Mirandu nebo QIP. To jen tak na upozornění.
A teď můj problém. ICQ distponuje (pro ty, co neví) možností spuštění webkamery. U některých lidí vše funguje tak, jak má, avšak u některých je obraz jen černý. Nevíte, čím to může býti?
Fórum › Software
ICQ problém
Já mám stejně, možná podobný problém. Má webkamera (MSI StarCam 370i) je normálně zapojená, ovladače nainstalovány, ve skype či v přiloženém softwaru funguje normálně, ale v ICQ ne. Když s někým začnu Videohovor, tak mě nevidí a v okně icq vidím přeškrtnutou ikonku webkamery, která značí špatně zapojenou či nefunkční webkameru... Co s tim?
To mates : Já to udělasl přesně tak (tedy pro videohovory, pro běžné textový chat jsem na qipu...) Mě šlo jen o to, abych mohl provozovat videohovory i s přáteli,. kteří nemají Skype... Jinak, jak říkal Survik, tak na QIPu, Mirandě a podobných alternativách přeci videohovory ani pdoobný věci nejdou, ne? Já oba používám dlouho a zatím jsem si takové možnosti nevšiml.
nej program na video hovory je Windows Live Messemger ;-), už bych vůbec neměnil
To JMM : jn, ale všichni ho nemají a jsou líní ho instalovat
To Tokan : Já jen aby někdo neargumentoval tím, že je totální blbost a ať si nainstaluji QIP, že to nepotřebuji a tak
To mates : Bohužel, když máme oba spuštěnou webku, tak se celý pc sekne a už ho nic nenastartuje (jen restart)
To Tokan : QIP i Mirandu používám a videohovory neumí. A na icq mi videohovory nejdou tak používám Skype.
To JMM : U nás stále nerozšířený. neznám nikoho kdo by ho měl. Ikdyž bych rád přešel.
To survik1 : Bohužel nevím. Problém bude nejspíš přímo v aplikaci ICQ. Mě se počítač nekouše ale píše že kamera nefunguje správně nebo něco takového.
Jen tak mimo, zkoušeli jste videohovory se stejnou verzí ICQ? Nic víc mě nenapadá kde by mohl být problém.
To survik1 : tak si misto videohovoru navzajem posilejte svoje fotky, kdyz se budete fotit s dostatecnou frekvenci vyjde to na stejno...
stejne nechapu na co videohovory jsou, mnohem obtizneji se pri nich totiz lze a zadnou jejich vyhodu neznam.
no ale to taky nemůžeš říct všeobecně. jsou lidé kterým videohovor na icq funguje a jsou lidé kterým to prostě nejde.mates napsal:
To Tokan : QIP i Mirandu používám a videohovory neumí. A na icq mi videohovory nejdou tak používám Skype.
To survik1 : Já mám stejný problém, s některými uživateli ICQ mi videohovory jdou a s jinými ne a to máme stejné verze ICQ. A bohužel už jsme zkoušeli i Messenger s těmi, se kterými se nespojíme přes ICQ a výsledek je stejný. Takže fakt nevím. Přes Skype to jde, ale já bych ráda věděla proč to ICQ s některými jde a s některými ne. Dík za odpověď
hej lidi potřeboval bych poradit s icq nejde se mě připojit pořád se obnovuje připojení a píše mě to (pokusily ste se provést tuto akci příliš mnohokrát.Opakujte akci později.) skoušel sem už naprosto všechno,přeistalovával sem to 1000 a nepomohlo to aji zálohy sem smazal a nic všechno sem z pc vymazal fakt už nevím čím to může být :-( ,tak mě prosim vás poraďte díky moc :-(
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
QIP >> ICQ - problém s pripojením, hláška od ICQ? — založil Tocimanko
ICQ problém — založil Adéélka
Moderátoři diskuze