Ahoj,
potreboval bych pomoc. Napsal jsem program, ktery metodou puleni intervalu hada ktere cislo si myslite.
Fungujemi, ale chybi mi takova malickost, mel by poznat, kdy uzivatel podvadi, meni cislo behem hry.
Je to ukol, tak tady nechci davat zdrojak, protoze by to nejaky dobrak odevzdal stejne a pak by me vyhodili z vysky a to se
mi moc nelibi:).
Ale je to jednoduche, v zasade pocitac vezme max hodnotu intervalu na kterem se hada treba 100 a rozdeli ho na pul 100 div 2.
Pak se zepta jestli je to cislo vetsi, mensi nebo rovno tomu co si uzivatel mysli a tak porad dokola. Kdyz je vetsi deli horni pulku intervalu a kdyz je mensi tak tu spodni.
Me jen nenapada spusob, jak to udelat, aby poznal kdy uz si uzivatel vymysli. treba vezmeme radu:
100 >> 50 75 87 93 96 98 97, ale tady uz ma skoncit a ja potrebuju vedet jak to mam poznat, aby kdyz pak uzivatel treba zmackne ze je vetsi, abych poznal kdy mam vypsat treba hlasku "podvadis".
Diky za kazdou pomoc
Fórum › Pascal
Pomoc-puleni intervalu
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté
Podobná vlákna
Python- půlení intervalů — založil Simon5
Opakované půlení pole — založil john22
Prvocisla v intervalu — založil zemlra
Refresh RichTextBoxu v časovém intervalu — založil Brouk Pytlík
Horni, dolni mez intervalu — založil vitamin
Moderátoři diskuze