Co si myslíte o takovýchto hrách a lidech, kteří u nich sedí dennodenne a vlastně jen porad čekají?
Fórum › Offtopic
Váš názor na hry typu Travian, Gladiatus, RuneScape apodob.....
To yaqwsx : Mno, myslím si o nich svoje, ale proč je odsuzovat.
no o těch hrách ani mluvit nebudu jsem na ně alergickej. když byl travian ještě v módě tak jsem ho měl denodeně ve škole. s kámošema se nedalo normálně mluvit. jsou to hry o ničem.
o těch lidech nevím co si mám myslet. ptž to hrajou i mí dobří kamarádi kteří jsou v pohodě. dnešní člověk mi přijde velmi lehce zmanipulovatelný a jsem rád že mezi ně nepatřím ;).
Je to pro lidi, kteří neumí nijak jinak trávit čas.
To Garret Raziel : to bych neřekl - sám hraju :-) Jen tak pro srandu, je to příjemná oddechovka. Lepší jak trávit čas u World of Warcraft například - ten sebere daleko víc času
To p4nther : Věc názoru :-). Sám jsem jich taky pár hrál...
Když už bych si nějakou lepší hru zahrát chtěl, tak normální strategii, než tohle. Teď už hry nehraju, připadá mi to docela ztráta času, až na ty logický :-)
Je teda dost věcí, u kterejch stratim taky hodně času, na těch je třeba ještě zapracovat.
Z mé vlastní zušenosti vím, že je to strašně návyková věc. Z počátku dobrá zábava pro oddych, ale když se do toho dostanete tak se nemůžete oddtrhnout a pořád čekáte na nové a nové věci , které se mají ve hře udád a sedíte u toho pořád a pořád.Pěkně nenažraný žrout času :smile19: :smile1: Abych tedy zmínil hry co jsem hrál tak je to Webgame a Travian, již jsem ale naštěstí vyléčený závislák. :smile18:
Moji spolužácí jsou tím posedlí. Můj názor je, že je to ztráta času. Když se chci odreagovat tak přece nebudu přemýšlet (a už vůbec ne nad tím, kolik měst na mě útočí) a radši se vyspím, zahraju si na kytaru nebo si zaběhám. A když se mám dost síly přemýšlet, tak radši nějak kreativně, například programovat:smile1:.
Posedlost taky přišla minulej rok, ve škole v comparne nejmin 80% travian, zbytek hledal kola do bulanku -> comparna plna i o malych prestavkach. Konci to.. Ja sem nikdy online hry neparil(Pche, aby programator paril neci hru-radsi si udela vlastni ;-)).
To mates : WoW je určitě "horší" protože ještě musíš platit za to abys vůbec mohl hrát..
To p4nther : Nemusis, existuji free servery.....ALe nemuzu si pomoci, Wow jsem hral tyden a pak letelo z disku-je to celkem o nicem.....
To yaqwsx : já tenhle typ her taky nemám rád. Já radši nějaký autíčka nebo strategie (i Travian je taková malá strategie.. i když daleko p-o-m-a-l-e-j-š-í :smile1: )
nic proti nim nemam dokud mi je nekdo necpe jako spam ve forech, diskuzich atd. mam namysli hlavne hrace travianu kteri to opravdu hodne radi praktikuji. jinak kdysi davno jsem zkousel webgame ale bavilo me to jen par mesicu tak jsem s tim sekl.
Když už onlinovku, tak pořádnou. Tyhle browserovky nejsou podle mně hry, je to akorát o vyplňování formulářů - to si můžu rovnou zajít na úřad, obtížnost bude rozhodně vyšší. Naopak taková Ultima Online je úžasná, jde akorát o to, najít si ten správný server.
U nás ve třide právě probíhá totální Travian mánie,každej mele furt dokola o útocich,podporách a aliancích ,a ja kterýho Travian naprosto nebaví se s nima nemám o čem bavit,podle mne jsou tyhle webovky poloviční hry bez příběhu a akce,ja si radši zapařim nějaký pořádný hry (např.:Half-Life2,CaC3 Tiberium Wars atd..)
Mno mě ty hry přijdou fpohodě. Já jsem teda nehrál ani webgame ani travian, ale takovej trochu mín populární meliorannis.cz . Závislost jsem nikdy neměl a přišlo mi to jako takový webový heroes 3 complete (ta promakanost boje je opravdu suprová). Ted už to nehraju a toho času strávenýho nadtím nelituju, při hraní jsem dělal ostatních x věcí.
Jinak ty lidi co to hrajou jsou uplně normální, horší je když tomu podlehnou a sedej u toho furt a vlastně i kdyby nemuseli tak mačkaj pořád F5 a čekaj co se stane a nebo posílají peníze aby dostali nový věci.
Vrhnout by se do toho měl člověk, kterej ví, kdy má říct dost. Jinak jak tu někdo zminoval WoW to je podle me mnohem víc navyková hra, ale zase je mnohem lepší (graficky, hratelne) a vubec bych ji nesrovnával s webhrou.
Někdy přijde období kdy si chci zarelaxovat, něco si zahrát, online RPGčka už u mě odpadli, protože to je všechno najedno brdo (RiseForce, WoW, Lineage) proste furt jenom získavat zkušenosti a takhlec dokola, pokud nemáte hodne času tak nikdy nebudete nejlepší a to mě natom právě vadí :)
Ja uz skoro rok a pol hrajem BATracer.
Je to manazer-"simulator" pretekov v roznych seriach (F1, Le Mans, CHAMPCAR,...). Tiez to funguje na principe, ze behom dna si nastavite vsetko co potrebujete a potom len cakate na preteky, alebo kvalifikaciu, ale za ten rok a pol sa nas zozbierala slusna skupinka cechov a slovakov a mame vlastnu seriu aj s juniorskou seriou a cely den sa tam nieco deje, pretoze kazdy pise rozne PR prehlasenia, vtipne bulvarne spravy a ine clanky na pobavenie ostatnych :)
Do hry sme si okrem toho este zaviedli aj financny system (rozpocty, opravy po havariach, pokuty, platy,...), ktory bezi na samostatnej stranke.
A tiez je to hrozne navykove.
hry nehraju pro jostotu zadny.. ;)
tyhle hry jsou zalozeny na mechanickym opakovanim nejaky posloupnosti instrukci, proto me moc neberou. co se tyce strategii je to o neco lepsi, ovsem stale staci nalezt optimalni matematicky vztah mezi velicinami hry a je to taky nuda (na zacatku postav doly na zelezo, pak se rozmnoz, pak udelej samy mechy a jedes)... na druhou stranu se mi zalibil BiteFight, kdyz mi kamos poslal odkaz, kde vprostred stranky stalo: "Prave ti bylo vykousnuto 4.5kg masa!"... kdyz by ta hra byla vice zalozena na tomto, byla by to vetsi sranda
co se tyce nebrowserovejch mmorpgcek, pak je az tak nemusim, protoze ve vsech co sem zkousel me furt nekdo zabijel).
Internet není hračka ;-)Safirka napsal:
no já si myslím, že je to rozhodně lepší hrát nějakou hru např. travian, divoké kmeny než se místo toho jen loudat po internetu a psát do takových anket
To yaqwsx : me takove 'hry u kterych se denodenne sedi a vlastne jen porad ceka' bivijou. osobne hraju Travian Gladiastus a Bitefight
http://s1.gladiatus.cz/game/c.php?uid=88288
http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=59279
Hra a to jakákoliv je zábava. A jako k zábavě je nutno k ní přistoupit, člověk potřebuje v životě i tu zábavu. Takže někoho odsuzovat, že hraje hry a bít se v prsa, že já nehraji není zrovna košer. Je samozřejmě na pováženou, pokud se na tom stane člověk závislý a neumí již dělat nic jiného. Umění je najít určitou rovnováhu.
A manipulace (a nejenom) v dnešním světě přichází ze všech stran, takže vinit zrovna tento typ her? Někdo hraje hry, někdo čte růžovou knihovnu, někdo sleduje Ordinaci a jsou i tací, kteří sedí celé hodiny s udicí u vody. Někteří zase třeba vydrží ležet 14 dnů v kuse na pláži u moře a jenom se převracet na sluničku.
Já jsem již starší kousek, momentálně hraji takovou hru, ale rozhodně se umím bavit i jinak.
no mě celkově hry příjdou jako totální ztráta času a nechapu lidi kteří sedí od rána do půlnoci u jedné blbé hry. Ja hry nehraji vůbec a jedinou hru co mám je soldat :smile1: sice grafika nic moc ale hratelnost skvělá ale taky ji hraji jen občas tak jednou do týdna někdy ani to ne.
Díky knihám a později i hrám jsem si vybudoval velkou představivost, nebo chcete-li fantazii. A není důležitějšího faktoru u kreativní práce ;) A jak vám určitě nemusím připomínat, programování je kreativní činnost. Když nemáte fantazii, jste suchaři a vaše programování rozhodně nebude elegantní a nápadité.
P.S.: Netvrdím, že nejsou výjimky ;)
Já si myslím, že tyto hry jsou dost velká ztráta času. Některé sice mohou rozvíjet fantazii, ale hry tohoto typu dle mého názoru nerozvíjejí nic. Znám dost lidí co ty hry hrají a je hrozné když se s nimi bavím a v každé páté větě je něco o jedné z takových her.
byF napsal: Nicméně, i taková hra může být poučná, minimálně v oblasti "diplomacie" a "etiky"
Dobře, souhlasím s tím že v takové hře se musí hráč rozmíšlet jakým způsobem napsat zprávu jinému hráči, že nemůže napsat: Nazdar nespojil by ses se mnou. Ale že má napsat např.:Dobrý den, byl bych rád,kdyby jste se se mnou uzavřel spojeneckou dohodu.
To T.Nej : neci nic rikat, ale veškerá domluva v těchto hrách je typu: Spoj se s námi!
To daleko lepším tréninkem diplomacie jsou fóra.....
Je to záležitost pro nezaměstnaný a nebo pro makraře.
Po půl roce jsem si řekl, že takhle to dál nejde a zrušil jsem účet se sedmi vesnicemi.
(ali P.net na s1)
Co jsem tam potkal za exoty, to bylo neuvěřitelný, samej nervní hulvát. :smile10:
Chtěl bych vidět jak tihle jedinci fungujou Live.
To Tomix : Jeden "kámoš" todle dělá... Live je to homosexuál, co si hraje na heterosexuála hrajícího homusexuála. Denně tě pozdraví asi 40x čuz pi*o a směje se u toho, na chvíli odejdeš ve škole na chodbu a jak se vrátíš, vidíš svůj batoh vyskládaný na lavici... Nevím jestli za to můžou ty hry...
No a ještě je u nás ve třídě typos, co se na interentu chová podobně, ale v normálu je celkem klidnej, v poho, akorát pořád kecá o Travi*nu a dělá ze sebe machra jak toho týpka setřel s armádou jakýchsi vojáků...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Váš názor = ? — založil Petroff
Le Parkour?? váš názor + moje zkušenost — založil jadus
Hry na webu sincity / travian / fidge and ... — založil boom
Váš názor na náš nový projekt TimeFlow.cz — založil Matej
Moderátoři diskuze