Ma SX uz dosluhuje(a navic ji odesla MMI deska :smile10: ), tak premyslim jaky mobil.....Rozhodl jsem se,ze jedine s OS. A jak jsem tak cetl, zjistil jsem, ze WM je pravdepodobne lepsi(zpocatku jsem pokukoval poN95 a cekal az jeji bazarova cena padne pod 7 tisic :smile5: )a hlavne levnejsi.....
Co by jste doporucili spis tak na zabavu(multimedia, video, hudba)?Cenovy limit mam tak 5000kc....
EDIT: Beru i bazarovy.....
EDIT: Narazil jsem na par necekanych vydaju....Bohuzel limit uz jen 5000Kc :smile10:
Fórum › Chytré telefony, komunikátory a jejich OS
Jaky mobil s WM?
Ja bych ti doporucil HTC Touch. Je za 8000 novy a je to vyborna masina.
Hm, zajimavy...Bohuzel drahy(zvlast po dnesnich vydajich...... :smile10:) a mam trochu strach z ovladni pouze pres dotykac...Jsem hold zvyklej na "mobilovatejsi" veci... :smile3:
A chci se zeptat: Cetl jsem u motorol Mpx200 a 220, ze na nich neni problem pehrat FW(nebo staci mi jakakoliv tuning-zvyklost na siemens :smile3:) a tak...Jde to i u HTCcek?
EDIT:Trochu jsem se vzhlidl v HTC S710/730..... Co si myslite, kdyz je bazarova cena nyni 6200, mohla by se tak do kvetna dostat na 5500?(aspon ta S710....)
S730 neni spatna. U zarizeni s WM (a u HTC obzvlast) je naprosto neskutecna softwarova rozsiritelnost - holt wokna jsou wokna. Jinak - touch muzes jako jakekoliv jine PDA ovladat i pres 5 smerne tlacitko. A dotykac je fajn.
TAk jsem zjistil proc vlastně podvědomě nechci dotykáč-k mobilům jsem dosti nešetrný(nošení po kapsách,atd-ale s klíčema je teda nenosím....)
Jinak se sešlo spoustu lidí, kteří by mi na ten mobil na narozeniny přispěly....TAkže ted přemýšlím jestli S730(+QWERTY kl,SW tuning, cena, WM -java, neuplna GPS, nema jack,ale koupit/vyrobit redukci by nebyl problem)+ treba nějaké LEGO do sbírky nebo N95(+plnapodpora GPS, jack, lehci -novy symbian)
JSem tak nějak rozhodnut(S730),ale tatka mi pořád radí N95, takze jsem na vážkách.......
TAk jsem měl možnost mit S710,S730 a N95 v ruce.A volba byla jasna-S730......
Dekuju za rady(zvlast s poradenim HTC)
BTW:Muj 300. pripevek...
To yaqwsx : Moje řeč, brota'. Moje řeč ;-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Mobil a python — založil fUk
Specifické požadavky na mobil — založil Ina
Bootstrap formulár na mobil — založil zelenac1
Zjisteni, zda je používán mobil/pc — založil aaaaaaaaaa
Nový mobil - dobrý tip — založil Paja2