Zdravím. Doučil jsem se základy html a chtěl bych vytvořit web pouze s pomocí html tagů. Neznáte nějaké starší weby vytvořené pouze pomocí html abych se inspiroval?
Fórum › HTML / XHTML
Stránky vytvořené pouze s pomocí html
Smokie napsal:
Inspirovat sa mozes hociakym webom. Zdrojovy kod kazdej stranky na internete je z 95% vytvoreny pomocou HTML :)
Jen se to HTML generuje skrze PHP skripty, že?
Banky: I bez využití CSS? To leda nějaký tabulkový design s framy...
myslim ze jakpsatweb.cz je cely v html ... ale ucit sa takymto stylom HTML mi pride zbytocne, lebo HTML je strasne lahke oproti ostatnym jazykom, a najlepsie ho dostanes do krvi ze budes robit web sam, aj ked len s HTML ziaden dobry web nespravis ...
to je moj nazor ...
A proto jsi sem nepostnul odkaz? Aha:)
V dnešní době je hloupost se učit HTML a CSS odděleně. Tabulky se už dávno zavrhly a "standard" je formátování pomocí CSS. Kód je přehlednější, kratší, čistší... A navíc CSS není nijak složité, alespoň ne základní věci...
Sleduj mě na @MartinSimko
Můžeš zkusit studentský weby (co např. dělaj studentni ze středních škol) - ty většinou nic jinýho ani neuměj, ale ta kvalita stojí za to.
To Filip Had : starej web každým coulem
To Filip Had : A tá blueboard kniha návštev? :D To nebude čisté HTML ;)
Inak je to otrasný web, ale každý raz začať musí :D
Nemyslím, že sa oplatí drtiť sa html bez css... Tabuľky sa už nepoužívajú, je to prežitok... A frames - už vôbec nie...
To Filip Had: Já už to nechápu... to je nějaká vzpoura proti CSS? Myslíte si, že jste drsní, když ho nepoužíváte? Myslete trochu na čistotu kódu (které nedosáhnete jinak, než že veškerý design a formátování budete dělat pomocí CSS)!
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Zvětšení webové stránky pomocí HTML nebo CSS — založil Robert
Dynamicky vytvořené controls - obnovení hodnot při opakované návštěv… — založil hlucheucho
Parsování html stránky — založil beachboy
Stazeni html stranky — založil seitec
Načtení html stránky s javascriptem — založil mfaudio
Moderátoři diskuze