Zdravým mám takéto problémy :
1, nastavil som si svoju lokálnu sieť v win XP pro , na na 1 PC to fičí a druhe mi vypisuje že nemám dostatočne oprávnenia , prekútral som všetky oprávnenia pozrel som aj do NASTAVENIA ZABESPEČENIA-PRIRADENIE UŽÍVATEĽSKÝCH PRÁV no vyzeralo to v poriadku že mám oprávnenie, pri vytvarani som mal povoleneho GUESTa.
2, ako sa prosím pri radi user keď som si vytvoril účet čisto pre sieť aby som nepoužíval GUEST
ĎAKUJEM
Fórum › Sítě
Nastavenie lokalnej sieti
To giro : take si myslim).
guesta zrusis nekde pres "Panely nastroju->Uzivatelske ucty"(myslim ze nekde tam, zkontroluj si to u nekoho kdo windows pouziva). ale nevim co to ma co delat se siti. mohl by ses prosim vyyjadrit trochu exaktneji, tedy co znamena ze sit "fici" a "nefici"? - totiz funkcnost site neni binarni velicina. z tveho popisu bych odhadl ze problem je spis na prvnim pc, ktere nepovoluje pristup zvenku.
Zkus si projet tohle a podívej se... kliknui pravým na Tento počítač -> vyber Spravovat -> Místní uživatelé a skupiny -> Uživatelé a tam se podívej jaký má kdo práva... víc asi neporadím, tohle jediný si pamatuju ze sítí co jsem bral před 2 rokama ;-)
dakujem za rady tak k prvemu prispevku mam dva pocitace na jednom je nainstalovany win pro a linux druhy len win pro pod linuxom som to rozbehal SAMBA, no mrkvosoft mi stale p....... prekutral som cele xp opravnenie cez gpedit.msc vsetko sa tvari ze by to malo fungovat no nefunguje jedna sa o domacu siet sherovanie ne UPnP, vypisuje mi to ze nemam dostatocne opravnenia a mam sa spojit s adminom siete, samozrejme ze som si nakonfiguroval firewall a tez som ho skusal vypnut no nepomohlo kde moze byt chyba ĎAKUJEM
nevim, kde může být chyba, tohle mi obvykle dělá právě firewall, ale můžu poradit, že na win xp jde tento problém obejít (pokud to nespravila nějaká aktualizace) - přístup z vnějšku brání pouze do výchozí složky (třeba \\PC), ale nijak mu nevadí, když se do panelu adresy zadá jméno nějaké sdílené složky na tom počítači (\\PC\slozka) - potom se tam můžeš celkem bez problémů pohybovat, ale ani tak se nedostaneš do \\PC takže si musíš pomatovat/napsat všechny adresy sdílených složek
jestli to nepomůže, tak nevím, ale mě toto na win xp vždycky fungovalo
já jsem měl problém se sítí kvůli Nod 32 security.. prostě ten firewall s antivirem Nod 32... mi bránil používat internet z klientského pc
mal som ten isty problem na nasej lan ja som mohol kopirovat no ostatni sa nemohli dostat na moj komp. tiez som vyskusal vsetko mozne ale nic nepomohlo. nakoniec som skusil uplnu hlupost a to cez menu priecinka nastroje-moznosti priecinka-zobrazenie-pouzil som jednoduche zdielanie suborov a zrazu to islo nasledne som zmenil spat tym ze som odznacil jednoduche zdielanie a uz to facha. samozrejme musis pri zdielanom priecinku nastavit povolenia v roletke zdielanie aj zabezpecenie
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Volanie lokalnej funkcie — založil Codemaster
Simulacny model prenosu dat v LAN sieti Matlab Simulink — založil pietro62
Ako spraviť z lokálnej premennej globálnu — založil Paloo
Nastavenie VC++ — založil Trebor
Nastavenie Qt — založil Anonymní uživatel