Asi před měsícem jsem naistaloval Visual C++ NET 2005 Express Edition, chvíli jsem ho používal ale po měsíci vypršela zkušební lhůta a já jej nestihl zaregistrovat, přestalo tudíž fungovat a já jej odinstaloval. To by ani tak nevadilo. Teď jsem si koupil knížku k Visual C# naistaloval jsem Visual C# Express Edition a po instalaci se zobrazilo něco v tom smyslu, že zkušební lhůta vypšela. Myslel jsem, že zkušební lhůta platí pro každý produkt zvlášť a ne pro všechny dohromady. Lze nějak tento problém řešit (nepomohlo ani dodatečné zaregistrování z instalačního programu)???
Fórum › C / C++
Visual Studio 2005 Express
Hmm, no, ono pro každý produkt - zde pujde nejspíš o Express edici komplet, takže asi tak.
Vyřešit to půjde třeba reinstalací Windows, nebo se pokusit najít registry kam si to tu instalaci zapsalo a vyhladit to do mrt? :-)
Nebo zkusit někde hledat kde zadat ten klíč. kdoví. no, kompletní odinstalování všecho express nepomůže?
No kdyz je nekomu mesic malo casu na registraci, co se na to da rict. Vypada to na nejaky zaznamy v registru, asi.
Zagoogloval jsem a jako jediný relevantní odkaz mi přijde http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=294933&SiteID=1. Takže asi nejjednodušší bude obnovit systém a zadat nějaký registrační klíč.
Btw já jsem si VSEE zaregistroval někdy během vánočních svátků a doteď to až na nápovědu SDKáček celkem fachá.
Ne, odinstalování všech express produktů nepomohlo...:(.
Zkusil bych to vy?istit z registr?, ale potřeboval bych zjistit kam v?ude se to zapsalo a jestli na disku nez?stali n?jak? soubory i po odinstalov?n?...?:O?
Tak sem to zkusil nějak sám "zpravit"...zkusil jsem posunout systémové hodiny o 3měsíce zpět...výsledek...MSVC#EE se bez problému spustilo čekalo mě ale další nemilé překvapení, v menu Help jsem zmáčkl Active Product a program na mě vybalil že byl produkt již aktivován...:bumbum:,nevím teda kde je chyba (proč to nejede když podle programu je to zaregistrované...), vrátil jsem systémové hodiny zpět a jak jsem čekal produkt již spustit možné není...je to asi fakt zapsané někde v registrech....pls pls pomůže někdo...
Zkusil jsem naistalovat i jinou Express edici konkrétně Visual Basic a výsledek je úplně stejný.
P.S zkoumal jsem soubory které byly naistalované s Visual Basicem a podařilo se mi objevit knihovnu která obsahuje hlášky že produkt vypršel jde o knihovnu msenvui.dll. Knihovna je čitelná pouze v zobrazení Unicode.
Zone napsal:
Tak sem to zkusil n?jak s?m "zpravit"...zkusil jsem posunout syst?mov? hodiny o 3m?s?ce zp?t...v?sledek...MSVC#EE se bez probl?mu spustilo ?ekalo m? ale dal?? nemil? p?ekvapen?, v menu Help jsem zm??kl Active Product a program na m? vybalil ?e byl produkt ji? aktivov?n...?:bumbum:?,nev?m teda kde je chyba (pro? to nejede kdy? podle programu je to zaregistrovan?...), vr?til jsem syst?mov? hodiny zp?t a jak jsem ?ekal produkt ji? spustit mo?n? nen?...je to asi fakt zapsan? n?kde v registrech....pls pls pom??e n?kdo...
Zkusil jsem naistalovat i jinou Express edici konkr?tn? Visual Basic a v?sledek je ?pln? stejn?.
P.S zkoumal jsem soubory kter? byly naistalovan? s Visual Basicem a poda?ilo se mi objevit knihovnu kter? obsahuje hl??ky ?e produkt vypr?el jde o knihovnu msenvui.dll. Knihovna je ?iteln? pouze v zobrazen? Unicode.
Napad? jen obnova syst?mu na dobu p?ed instalac?, kompletn? pro?i?t?n? registru, reinstall win nebo pou??t n?jakej speci?ln? odinstal?tor, kterej po odinstalaci vyma?e soubory a z?znamy v registru, co s n?m maj n?co spole?n?ho.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Visual C++ 2005 Express — založil samo
Visual J# 2005 Express Edition — založil ospaly.stanislav
Visual Web Develper 2005 Express Edition — založil ospaly.stanislav
Visual Studio C# Express Edition — založil jozo0025
Visual studio 2013 Express — založil BDS