Zdravim,
mam (mensi) problem s pc...
Odkedy som si dokupil 512 RAM aby som mal 1024 tak sa mi stavalo, ze mi kedykolvek zamrzol kurzor a nic sa nedalo robit, pohol iba restart alebo sa velakrat stalo, ze sa iba sam odseba restartoval, ci pri hre, pozerani filmu, alebo na nete.
Mal som s tym nieco robit...
Dnes sa 2-krat restartoval a poobede zmrzol, tak som dal restart. Vsetko naskocilo ako bezne.
Spustil som FireFox, zadal adresu, restart, lenze uz nenabehlo bootovanie...
Zobrazila sa cierna, hned preblikla siva, cierna a to sa zopakovalo asi 5x a uz iba tma.
Bude to slabym zdrojom, alebo mozno aj monitorom ?
Fórum › Offtopic
Zdroj ?
"Bude to slabym zdrojom, alebo mozno aj monitorom ?"
Zaujímavé, že nerozmýšľaš práve nad tou RAMkou, podľa mňa to bude ňou :-D. Zrejme bola nekompatibilná. Tvoj popis na to presne sedí. No a zrejme si raz reštartoval PC v nevhodnej chvíli a poškodil sa nejaký dôležitý súbor => PC nebootuje. Takže vyber tú novú RAMku a preinštaluj Win.
IMHO (!!!): Ak by bol slabý zdroj, PC by sa ti vypínal (nie zamŕzal) a monitor s tým nijako nesúvisí (na 99%), ale môžeš ho pripojiť k inému PC a skúsiť...
Robi to jednoznacne RAMOU , mal som taky isty problem, vymenil som ramku so sestrou a obom nam to islo uz na sto pro. Keby si mal slaby zdroj tak ani nenastartujes alebo sa ti komp proste vypne pri vacsej zatazi. A monitor na chod kompu takmer vobec nevpliva...vid grafika :)
Na tu ramku pouzi memtest.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Lineární zdroj — založil Stoupa
Vizualizace zdroj kodu — založil Fires
Prečo mi tento zdroj nefunguje? — založil Timeshifter
Label, zdroj textu na jine strance aspx — založil standa