Chci se zeptat, jestli někdo má zkušenost s nějakou brigádou z domova nebo třeba s emailing.cz, viděl jsem pár nabídek třeba http://letakymd.ic.cz/, ale fakt se mi tomu nechce věřit, mám totiž poslat 50 Kč, si to nechá a pak udělá tůdle nůdle :D Mohli byste mi někdo nějakou brigádu z domova doporučit?
Fórum › Offtopic
Brigáda z domova
Tak ty letaky chci taky zkusit. 50 Kc neni zas tak moc a za zkousku to stoji, me by spis zajimalo, jestli poslou vyplatu...
Ale je to lakava nabidka...
Čauky, hele tak tyhle brigády z domova jsou většinou o tom (je to i v případě toho linku výše), že vy zašlete 50kč někomu, on vám pošle nějaký reklamní leták nějaké firmy a ještě další papíry s postupem. Na těch je uvedeno že máte shánět lidi pomocí inzerce, kteří se vám takto ozvou (jako vy tomu člověku) a pak uděláte přesně to co on, pošlete reklamní materiály těm lidem. Mno těch 50 kč si samozřejmě necháte, jen jde o to nalákat co nejvíce lidí.
Abych řekl pravdu, praktikoval jsem to cca měsíc a pak mě to přestalo bavit, protože tolik lidí se zase neozve a hlavně, pokaždé jsem musel jít na poštu a něco poslat, třeba jednu obálku za den, pak přišla jiná, tak znova atd.. atd...
nic moc práce, to je lepší si vydělávat programováním nebo aspoň tvorbou webů.
Hehe, máš pravdu. Podle mě je to úplně jasné, na to se snaží nachytat důvěřivé lidi. :toto: Jinak stačí umět v něčem programovat a peněz je hodně a poctivě vydělaných, doporučuju http://jobs.cz a podobně, těch nabídek je tam spíš přebytek.
XenoCIDa napsal:
Čauky, hele tak tyhle brigády z domova jsou většinou o tom (je to i v případě toho linku výše), že vy zašlete 50kč někomu, on vám pošle nějaký reklamní leták nějaké firmy a ještě další papíry s postupem. Na těch je uvedeno, že máte shánět lidi pomocí inzerce, kteří se vám takto ozvou (jako vy tomu člověku) a pak uděláte přesně to co on, pošlete reklamní materiály těm lidem. Mno těch 50 kč si samozřejmě necháte, jen jde o to nalákat co nejvíce lidí.
Abych řekl pravdu, praktikoval jsem to cca měsíc a pak mě to přestalo bavit, protože tolik lidí se zase neozve a hlavně, pokaždé jsem musel jít na poštu a něco poslat, třeba jednu obálku za den, pak přišla jiná, tak znova atd.. atd...
nic moc práce, to je lepší si vydělávat programováním nebo aspoň tvorbou webů.
S tymto uplne súhlasim ja som tak robil pre firmu M-I-L, ktorú som tu už spomínal!!!
To František Sabovčik : Zdárec, koukám, že máš asi nějaký zkušenosti s brigádou v programování. Nevíš o nějaké možnosti brigády při škole(studuju UPCE) na programování v JAVE? Byl bych moc vděčnej, sem z Pardubic a ať sem hledal jak sem chtěl tak sem nic přijatelnýho nenašel ...
Já momentálně pracuju jako programátor pro několik firem. Tvořím webovky a nese do docela slušně (i 25 000,- měsíčně), ale chce o tom něco vědět a hlavně chce to mít praxy a zkušenosti. Myslím, že nedávno jsem se koukal na poptávku po programátorech a našel jsem i dost firem, kteří schánějí programátory v Javě. Buď SE nebo ME. Já dělám v Javě SE a taky mám nabídku.
To timikx : Ne vážně, ze zajimavosti jsem na ty stránky šel. Nejvíc mě ale dostalo následující :-D:
Proč musím při registraci zadávat číslo pasu nebo občanského průkazu?
Do projektu vstupujeme, abychom získali džus zdarma a odměny. Aby se zamezilo registraci "mrtvých duší" je nutné zadat číslo OP nebo cestoního pasu.
.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze