Čavte, mám starší pc a chcel by som ho vynoviť. Potrebujem nový procesor a matičnú dosku. Procesor by mal byť AMD a matičná by mala mať slot pre AGP grafickú kartu. Celé by sa to malo vojsť do niejakých 6k, a malo by to byť niečo na dnešné pomery, aby som to zase nemusel po pol roku meniť. Poradte mi niečo. Ďakujem
Fórum › Hardware
Vynovenie staršieho PC
No nedávno som kúpil NVidia NX 7300 256mb na AGP, preto chcem matičnú z AGP, nebudem predsa kupovať new grafickú, kúpil som ju asi pred 2 mesiacmi.
RAM: 256(stará 512 odišla, táto je požičaná, už mám objednanú nopvú, 1GB Kingston 400 MHZ)
Graf. karta: NVidia NX 7300
Procesor AMD Athlon 2800+ 1.81 GH
Matičná doska: ASRock K7V88.
Počítač by som chcel používať na programovanie a hranie hier. Čiže aby pobežal napr. Obvilion a pod. :) A pritom VS 2008 :P
Počítač by som chcel používať na programovanie a hranie hier. Čiže aby pobežal napr. Obvilion a pod. :) A pritom VS 2008 :P
To si opravdu věříš že si zahraješ novější hry na PC za 6tis, budeš rád když se ti alespoň spustí. Ta uvedená konfigurace je pc který máš? Jestli ano, pak nechápu proč si do něj kupuješ předražený starý typ paměti. Na jedný starně píšeš že chceš něco solidního a povyměňovat prakticky všechny komponenty, ale přitom si koupiš starý typ paměti, takže nová deska nepřichází v úvahu. a za 6tis nový pc nekoupíš, rozhodně ne na čem by se dalo něco zahrát. Do takového pc se nevyplatí investovat. Pokud chceš herní pc tak počítej minimálně od 15-20tis. Být tebou tak pc celý prodáml a ty peníze přidal k těm 6tis.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host
Podobná vlákna
Posílání dat z pc1 na pc2 a obráceně — založil jojocz
Pcmcia ide — založil VáclavValíček
Načtení PCX v PHP — založil Petr
PCIe chcíplo? — založil Wo1f
C++, PCRE a replace — založil Heart Breaker
Moderátoři diskuze