Ahojte, vytvoril som jednoduchý program, a chcel by som aby ste ho ohodnotili. Program sa nazýva Changelog Builder a slúži vývojárom na tvorbu changelogu. Program je písaný v C# a WPF(XAML).Zatiaľ je to len taká jednoduchá utilitka, postupom času by sa to malo rozvíjať ďalej, budú pribúdať nové funkcie atd. Program som nakodil asi za 2 hodiny, čiže aj tak zatiaľ vyzerá, išlo o to, ako sa uchytí tento nápad. Ak sa bude páčiť, vývoj bude pokračovať.
Fórum › Software
Changelog Builder
Jaké výhody to bude mít oproti zapisování třeba do poznámkového bloku? :smile1:
Jinak nevím, proč jsi výběr toho souboru nevyřešil přes OpenFileDialog http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.openfiledialog.aspx
Když kliknu na jakékoliv tlačítko, program spadne na neošetřenou výjimku. Asi máš špatně popsané ty cesty, protože když kliknu na tlačítko Nový nebo Zmazat, tipuju, že se má spustit odpovídající exáč,ale nespustí:)
Ale na to ses neptal, tak nebudu zbytečně mluvit o chybách, které se dají kdykoliv opravit:) Zkus nějak líp popsat k čemu to bude, nevidím žádnou výhodu oproti notepadu a podobných věcí
Zatiaľ to prakticky nemá žiadne význam, žiadnu výhodu. Ale neskvôr, v novších verziách pribudne napr. check button v ktorom budeš vyberať jednu z možností, napr. že čo sa dialo pri update aplikácie. Napr. zaškrtneš check button Bug Fixed, a do súbory sa automaticky vypíše napr.: Typ update: Oprava chyby a ďalej text ktorý popíšeš. Nič zvláštne, ale chcel som niečo jednoduché, kde by som použil WPF, (lebo som sa ho začal učiť) a pritom niečo aspoň trochu užitočné. Neviem, mne to beží v poho, mám tam v adresári bin súbory nový.exe a zavrieť.exe na ktoré vedie cesta z buttonou. Ale pozriem sa na to ešte.V každom prípade vďaka za upozornenie. A potom si prečítam ten openfiledialog.
Jasně že je:) Ale pořád mi to padá když kliknu na tlačítko Nový... proč to vůbec máš rozdělené do víc exe?
To mě přivádí na myšlenku...nějaký pokrok? :smile1:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C++ builder — založil Filip
Builder a MySQL — založil Michal Zak
C++Builder a MySQL — založil pe.havel
C++ builder, winapi... — založil German