Čus lidi. tak jak jsem už v nějakém tématu psal můžete si založit téma a tam předvádět vaši práci. Příkladem toho půjdu i já a zde vám předvedu moji oddychovou animaci - zatím bez názvu. Jedná se o maximalně 2 min. kde bude souboj dvou stejných postav ale barevně i rodnosti jinou..
takže první obrázek. Toto je nahled do sceny.. měla to byt konečně podoba ale ještě skusím pár věcí udělat.
Fórum › 3D Studio MAX
Projekt : Animace - Elite Soldiers Black vs. Red
Vypadá to pěkně a to jsem to ještě neviděl se hýbat ;-) Už se těším. Hodně štěstí :-)
Ty to cheatujes poserem, jo? :pche:
Poser je pro amatéry, hele pyndy ybs tady taky to modelování a animaci postav hodil do nějakého dílu.
nepredbyhej udalostem. o prazdninách bude cas takze budou rychlejc vycházet lekce. ja jeste chystam hodne lekci a mezi nimi je prave i animace lepe receno na konci vytvoříme animovany film. kynematika je jedna z nejtežších a i mě dělá problémy
pyndy napsal:
CommanderZ napsal:
Ty to cheatujes poserem, jo? :pche:
to sem nepochopil to chatovani :D ne ja poser nepouzivam :)
loool. jsem si to blbe precet. ja myslel ze je budes delat v poseru a ne ze to poseres :och:
to jo kinematik aje těžké to já znám já taky dělal v 3D MAX ale to už je bylo skoro před rokem
Tak už je vše naanimovano. Už se renderuje je to tak v polovine mozna jeste asi jedna stovka renderovacich hodin a bude to. budu muset jeste udelat posledni scenu.
Jinak nevypada to moc zase tak dobre jelikos sem odflaknul tu kinematiku a to me hodne sere, taky za to nese odpovednost muj procesor. atd.. (proste setsava miho pc) jaky treba jsou tam problemi :) no jasne že kinematičně je jasné že je neumim na urovni. ale třeba se mi dokonce povedlo ze stoji ve vzduchu hmm to me hodne nasralo :) no behem animace to zrvna zase neni tak postrehnutelni uvidi se .
Jinak dragona budete nekdy opakuji nekdy zase moc videt v akci v dalsim projektu. Zatim je ale napraci elite soldiers :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Elite: Dangerous - GamesPlay — založil adamjohnson
Black jack — založil ondrs
Black Screen of Death — založil pedro.cze
Black Dragon : The Dragons wars — založil Martin koráb
Black Dragon : The Dragons wars — založil Martin koráb