Co si myslíte o této hře? Osobní pocity z hraní? Já hru budu mít k dispozici snad do dvou dní, tak by mě zajímalo jak na to koukají ostatní hráči kteří již měli to štěstí si hru zahrát. Via Domus, tedy Cesta domů čeká :)
Fórum › Hry
Lost: Via Domus
Na seriál se koukám, ale tuhle hru si nezahraju, nějak nemám rád hry inspirované filmy/seriály:) I co jsem o téhle slyšel, moc se nepovedla, jen má hezkou grafiku:)
Tak už sem to nainstaloval a pařim :) Sice jsem musel drobet shodit grafiku, ale jinak prima. Zatim se do toho dostávám, ale jako fnaoušek seriálu u toho nějakou dobu určitě strávim :)
hmm rekl ze hra spise pro fanousky tohoto nekonecneho serialu...co jsem tak videl videa na YT vetsina hry spociva v behani po plazi a blizkem okoli abych tuhle sebral plechovku tamhle kokosovy orech...asi by me to nebavilo :)
To survik1 : No podľa mňa bolo toto už neoprávnene... Všetci vieme ako to chodí a nikto tu priamo o wareze nehovoril (až na môj 1. príspevok, ktorý bol právom zmazaný) a ani tu nikto neuvádzal linky... Správy typu "môžeš mi napísať na ICQ" podľa mňa nie sú warez. :smile11:
může mi tady nějakej inteligent vysvětlit proč byl smazanej muj příspěvekj? kdo si tu hraje na důležitýho a bezdůvodně maže příspěvky? v mém příspěku nebylo obsaženo nic co by se dalo označit za warez? surviku, uber plyn. to že napíšu, aby mi někdo napsal, že mu řeknu kde jsem hru sehnal není nic zakázanýho, osobní věc. pokud v příspěvku není odkaz na stažení nebo něv o podobného, rozhodně to nepovažuju za zakázaný! mí příspěvky nech napokoji. vim kde je hranice.
To survik1 : No v tom teda rozdíl je. A to velkej. Já mu můžu psát cokoli budu chtít, když to budeme psát soukromě, neveřejně. Ale zatímco kdybych mu tady popisoval co a jak, tak už by to problém být mohl.
To survik1 :
1. "Krucinál vždyť v tom není žádný rozdíl!": Ale je!!! Ak by to napísal sem, dalo by sa to považovať za šírenie warezu - tu si to prečíta každý; ale ak napíše cez ICQ, tak je to len medzi nami dvoma.
2. Keď už si taký striktný, tak Tokan písal, že mi napíše kde to kúpil - to je trestné?
To Tokan : no ja to nepotreboval vedet....tusim ze puvodnim tazatelem byl mylan4.....
To Tocimanko : ja proti survikovi nic nemam jen me stve ze udelal to co udelal...
LOL :D Odkedy "zohnat" znamená stiahnuť, Survik? Aj ja chlieb zháňam v obchodoch, nekradnem ho. Keby Tokan napísal "Ozvi sa mi na ICQ a ja ti poviem, odkiaľ si hru stiahnuť", samozrejme, máš sčasti(!) pravdu. Nakoľko však napísal "Ozvi sa mi na ICQ a ja ti poviem, odkiaľ si zohnaťtú hru", nemáš ABSOLÚTNE žiadne právo (morálne, technické ti totiž pridelil Curo) zmazať takýto príspevok.
Ano, reakce na příspěvek kde to stáhnout a od Tokana přijde kde to koupit...
Už jsem požádal o zrušení moderátorství, jelikož nemám žádnou chuť se hádat o svých krocích, které považuji za oprávněné. Pokud máte další příspěvky obraťte se na mého právníka. Čao
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
ZTRACENI (Lost) — založil Tokan
Námět na hru The Lost — založil IROGION
Python cyklus for cez viac stlpcov — založil dawid294
Viacrozmerna indexacia triedy — založil qqqqq
Problem s viacerimi nazvami — založil olgo