Neuvažujete o přechodu na nějaký lepší hosting? Protože to co poslední dobou předvádí one-man show Savana je celkem smutné.
Programujte mi věčně nejde, odezvy jak prase, hlášky typu že na webu není prezentace, že se nelze připojit. Minulý týden nešla Savana celou neděli. Včera večer zase nešla 3 hoďky. Teď celý víkend a pondělí zase avizují výpadky, prý kvůli výměně diskového pole (jehož výměnu už oslavovali 06.02.2008).
Fórum › Návrhy na vylepšení
Přechod na kvalitní hosting
ja zaznamenal 2 z toho jeden hoodne dlouhy...bylo to docela neprijemne zvlast kdyz mam programujte jako domovskou stranku - je to takova rozjezdova stranka :)
To Dyler : A jaký je podle tebe lepší hosting než Savana? Každému hostingu se může stát, že dojde k nějaké "havárii" a chvíli je mimo provoz. A může se to stát i v reálném životě - nejede ti auto apod. Nic není 100% a Savana je kvalitní hosting a nebývá s ním moc problém. Vím o čem mluvím, hostuji u ní také...
Sleduj mě na @MartinSimko
Okrem nedeľnajšieho výpadku som ich moc nezaznamenal. Asi si mal tú smolu, že si prišiel na prog.com práve vo chvíľi, keď vymieňali na strane savany serveri alebo niečo iné... Všetko mi beží ako má... Latencia dobrá. Som nadmieru spokojný :)
Na programujte trávím poměrně hodně času (vlastně ani nevím proč) a můžu jen říct, že se odezvy zhoršujou a výpadky jsou stále častější, ale údajně se pracuje na (vy)řešení problému.
Brno - Vinohrady hlásí nepřetržitý provoz (je pravda, že přes den v neděli jsem nebyl doma, ale k večeru jelo naprosto v pořádku) a to bez nejmenší změny latence či občasných výpadků.
Březen byl fakt hodně slabý, výpadků bylo hodně a odezva taky nic moc. Taky než se načte homepage programujte nebo programujte fóra, to je taky tragédie. Čas načtení fóra se poslední dobou jen zřídka vleze pod 10 sekund :D S jinými weby nemám tento problém...
Pan Dyler, je banan, pozor na něj. Jakmile píše kraviny v tom smyslu, že je savana one-man show, tak to je banán. Jemu vadí každá konkurence osobně a nedělá mu to dobře. To že je někdy někde nějaká havárie je normální, horší je, když se nedá připojit k DB viď banáne, s tím máte problémy zase vy a to stále. Neni Banan právě ten hosting, dkud muselo programujte odejít právě k savaně?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kvalitní hosting zdarma! — založil Hostinger.cz
Kvalitní hosting zdarma! — založil Hostinger.cz
Hledáte levný hosting s kvalitní podporou? — založil Hostinger.cz
Kvalitní webhosting — založil Lighter
Kvalitní český tým? — založil Matěj Andrle