Pot?eboval bych ve sv?m programu pou??t n?jakou free knihovnu na kompresi. Je?t? jsem nikdy s ??dnou ned?lal, tak bych v?s cht?l poprosit, jestli byste mi mohli n?co doporu?it.
Pot?ebuju hlavn? rychlost (na ??innosti tak nez?le??, hlavn? a? v?sledn? soubor nen? tak velk?) a ne moc slo?it? ovl?d?n?. Pot?ebuju to na ukl?d?n? docela velk?ch pol? dat do souboru tak, aby se mi to do toho souboru ulo?ilo zm??knut? a kdy? to z n?ho budu cht?t vyt?hnout a zase nahr?t do pole, aby mi to tam ta knihovna zase rozbalila.
Fórum › C / C++
Compression (C)
Pot?eboval bych ve sv?m programu pou??t n?jakou free knihovnu na kompresi. Je?t? jsem nikdy s ??dnou ned?lal, tak bych v?s cht?l poprosit, jestli byste mi mohli n?co doporu?it.
Pot?ebuju hlavn? rychlost (na ??innosti tak nez?le??, hlavn? a? v?sledn? soubor nen? tak velk?) a ne moc slo?it? ovl?d?n?. Pot?ebuju to na ukl?d?n? docela velk?ch pol? dat do souboru tak, aby se mi to do toho souboru ulo?ilo zm??knut? a kdy? to z n?ho budu cht?t vyt?hnout a zase nahr?t do pole, aby mi to tam ta knihovna zase rozbalila.
Pokud uprednostnujete rychlost(a na kompresi vam az tak nezalezi), tak podle me,jednoznacne zlib. Vice info na http://www.zlib.net/. Je to free a multiplatformni, ale jestli pracujete na winech, tak si budete muset stahnout jiny balicek, ale budte bez obav, na onech strankach, to lze celkem snadno dohledat.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 76 hostů
Moderátoři diskuze