Zdravím všechny developery.
Mám problem. Při přidávání článků na server pomocí nově vytvořeného admin. systému se mi odstranují pomocí speciálních funkcí některé výrazy, které by mohly poškodit strukturu stránky(mám tam htmlentities a htmlspecialchars). Problém ale nastal když jsem u posleního článku(http://situjte.net/clanek.php?ID=193) chtěl vložit část zdrojového kodu a tak jsem kod uzavřel mezi tagy <code></code>.Ovšem jak můžete vydět na výše uvedeném linku, tak obsah elementu se mi nezalamuje spolu se stránkou a textem. Je potřeba použít nějakou další speciální funkci aby se obsah tohoto elementu zalamoval se stránkou? Nebo by bylo lepší si pomocí htmlspecialchars vytvořit vlastní syntaxy a nastavit v CSS např <div class="code">???
Fórum › PHP
Zalamování textu v elementu <code>
kdyz si narazil na to css, tak proc pouzivat <div class="code">, kdyz se da pouzit v css deklarace code {}, tam si bud nastav sirku+overflow(viz toka akorat to neni u pre), nebo white-space: normal
To pawlik : nejak nechapu proc do pre davas white-space: pre cimz z daneho elemntu udelas pre, at uz se jedna o ten tag, nebo ne ...
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů
Podobná vlákna
Zalamovani textu — založil tribalcz
Opacity elementů vnořených do hlavního elementu — založil Ouféfdý
[RE] - zamezení funkčnosti v bloku code - V code se BBCode nepřevádí — založil Nazghul-CZ
Python Imaging Library a zalamování řádků — založil D3jph
Zalamování řádků regexem přináší neočekávané komplikace — založil Matěj Andrle
Moderátoři diskuze