Caute mám problém, naistaloval jsem si Adobe After effect, aktivoval ho a pak mi to napsalo že mi došla licence, odinstaloval jsem to, smazal data aplikací, vsecky registry co jsem našel a nic ... po reinstalaci se to ukáže zase.
Neznáte nějaký program na registry nebo neco ?
Fórum › Software
Uplná odinstalace
Nejlepším řešením je program si koupit, nebo si sehnat jisté věcičky jako key :smile3: :smile3: :smile3: nebo c :smile3: :smile3: :smile3: (to nenapsal já, to jen mé zlé dvojče se dostalo k PC) a nebo reinstalovat winy
Ono takovýto zápisy obvykle bývají označeny číslem a písmeny - doporučuji nemazat, jelikož i winy takhle označují svoje data
To Bengo : nemyslim si, ze je zrovna dobry napad mazat cele registry...nejsem si uplne jisty nasledky, ale myslim si, ze pak ti ani oprava systemu nepomuze - mozna tak nova instalace....
zkus ho preinstalovat....kazda firma chce preci svuj program prodat, takze nechapu proc by ti meli "blokovat" okno pro zadani serioveho cisla...mimochodem, jeste nez budes preinstalovavat, ti doporucuju zacit setrit, protoze cena za legalni kopii programu neni zrovna mala ;)
To Bengo : lze logovat činnost programu při jeho běhu,tedy i zápis do registrů. Tak lze zjistit, co program zapisoval, popř. přepisoval. Jsou na to utilitky, takže google, nebo kóóódit ;), ale dříve než smažeš všechny stopy v registru po programu, měl bys být schopný poznat, zda se nejedná o systémovou položku, tu bys mazat neměl, ale nejlépe vrátit do stavu, než jí program přepsal...KRÁDEŽ ŠKODÍ ZDRAVÍ A KONTU AUTORA ČI DEALERA, ODINSTALUJ KUP ORIGINÁL A URČITĚ TO NAINSTALUJEŠ / NEMÁŠ-LI NATO NAJDI SI ALTERNATIVU Z OBLASTI OPENSOURCE / FREEWARE
DeaLerovi to neuškodí :-D
Edit: Ehm, promiňte, teď už je ten vtip neaktuální, DeaLer se přejmenoval na djanosik, takže nic :-( :-D
Jestliže je to v registrech, zkoušels' ty registry už něčím pročistit? Jenom nápad...
To Bengo : A co takhle využít obnovení systému? Mohlo by to pomoci...
Existují programy které monitorují změny v registrech a souborech [ například Total Uninstall (jeho srarší verze je zdarma) ]. Co takhle zmonitorovat stejný proces instalace a odinstalace ( "naistaloval jsem si Adobe After effect, aktivoval ho a pak mi to napsalo že mi došla licence, odinstaloval jsem to, smazal data aplikací, vsecky registry co jsem našel" ) na jiném nebo virtuálním počítači, a pak na původním počítači smazat ( nebo spíš nechat si programem smazat ) dané registry.
Co to obnovení systému? Taky nepomohlo?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
ASP plugin interface - odinstalace pluginu — založil JeyJey
Poloviční sčítačka pro 3 a Uplna pro 5proměných — založil aureus
Moderátoři diskuze