Ahoj.
Chtěl bych poradit s výběrem nového harddisku. Hodlám ho požívat jako externí HD, aby šel připojit kamkoli (USB, FireWire). Ukládat tam budu jenom data, žádný systém.
Nevíte o nějakém nebo nemate s koupí nějaké zkušenosti?
Předem díky...
Fórum › Hardware
Výběr externího HDD
Mám zatím pouze kladné zkušenosti s MAXTOR OneTouch 4 Mini.
Půl roku používám 500GB Western Digital MyBook Essentials (tenkrát to byla ještě verze 1.0, se zeleným kolečkem...dneska se už prodávají snad jen 2.0, který mají hezčí modrý proužek:)).
Osobně mám USB verzi, ale existuje i USB+FireWire+eSata, třeba tady je v2.0 500GB - http://pevne-disky.alza.cz/externi-pevny-disk-western-digital-my-book-home-500gb-d82160.htm
Z toho mého prvního 500GB mi zbývá už jen asi 10GB, takže budu kupovat další externí HDD... rozhodně to bude zase tenhle! :smile1:
To Chrasty : LOL, jak ti může nestačit 500 GB disk, já mám disk o stejné velikosti (ale interní) už půl roku a stahuju filmy, hry, hudbu apod. co hrdlo ráčí a to jsem stihl horko těžko zaplnit 100 GB:-D...v čem spočívá tvé tajemství?:-)
To Ace McIntosh : Mám rád seriály... :smile1: (mám jich momentálně 264GB :smile1: )
To Chrasty : Raději nebudu řikat, co si o tom myslím ;) :)
To djanosik : Je to možná taková moje malá úchylka:) Ale všechno je kvalitní sci-fi, ne nějaká Rodinná pouta:D No dobře, najde se tam i Prison Break nebo Losti:)
To Chrasty : Jo aha, tak takhle, ježiš, další závislák:-D Ještě že seriály moc nemusim, aspoň mi stačí jeden disk:-D
To Ace McIntosh : Závislák snad ne, dávám si jeden díl seriálu denně, maximálně dva :smile1: Jen mě jich hodně zaujalo a všechny je skladuju:)
To Chrasty : jj, no to znám od kamarádů hlavně ze třídy, někteří si taky takhle dopřávají každý den nějaký ten seriálek:-) (a taky mají celé sbírky DVD se StarGaty, Ztraceni, Útěk z vězení, Dr. House a podobné). Já je teda moc nechápu (mě žádný seriál nezaujal natolik, abych jej musel sledovat pravidelně nebo tahat na disk celé série...snad jen Simpsonovi jsou takovou tou světlou výjimkou, ale ty mám na dývkách:-D), každopádně fakt je že každý máme své neřesti:-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Připojení externího programu — založil Don
Hledame externiho programatora — založil Zacek
Spuštění externího programu — založil Colpik
OTEVŘENÍ EXTERNÍHO PROGRAMU — založil ZAČÁTEČNÍKDE
Použití externího fontu — založil xp