Ako IDE pouzivam MonoDevelop a mam niekolko .cs suborov s namespace TextGameInterfaces. Build prebehne bez problemov, ale ked to chcem spustit, tak vypise:
Assembly '/TextGameInterfaces/bin/Debug/TextGameInterfaces.dll' doesn't have an entry point.
A neviem co s tym. Hladal som to na nete, ale nic z coho by som bol mudrejsi som nenasiel.
Budem nesmierne vdacny kazdemu, kto mi poradi. Je to uz zufale.
Fórum › .NET
[C#] Assembly Entry Point
No, to zamená, že to nemáš jak spustit (chybí metoda Main) ... je to DLL assembly, ne EXE.
To mi hned aj napadlo, ked mi to vyskocilo prvykrat, ale metodu Main tam mam a aj tak...
Skusim hodit aj zdrojak... To co je v metode Main som skusal aj odkomentovat a nezabralo to.
main.cs
using System;
namespace TextGameInterfaces
{
public class Main
{
public Main()
{
new Game();
Room Room1 = new Room(0, 0, false, true, false, false, "Prva miestnost. Odtial sa zacina hra.");
Room Room2 = new Room(0, 1, true, true, false, false, "Druha miestnost.");
Room Room3 = new Room(0, 2, true, false, false, false, "Posledna miestnosti.");
Console.WriteLine(Room1.GetDescription());
}
}
}
Ono asi jde o to, že je to DLL a nejsem si jistej, jestli to půjde rozběhat, ale zkus se podívat v nastavení projektu na volbu StartupObject a tam vybrat tu třídu s metodou Main.
Pozn.: Píšu pode toho, co znám z VS. Netuším, jestli to v MonoDevelopu jde.
Editoval djanosik: Fajn, změna na EXE je samozřejmě nejlepším řešením.
Zdravím, sice trošku starší topic, ale pokud se někdo s tímto problémem setkáte, tak řešením je nastavit hlavní exe jako "Projekt pro spouštění". Je to v kontextové nabídce projektu. Spouštěcí projekt má v sestavě tučný název.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Entry point programu — založil Sefiros
Define the entry point for console Application — založil Ondra
Cacheování assembly — založil strainer
Convert assembly to graph — založil cedy
Moderátoři diskuze