TclError: image "pyimage315" doesn't exist
tak tady tu chybu občas dostanu při vykreslování věci. Vůbec ji nechápu, v jedné funkci mi vykreslení funguje a v druhý dostanu tadyto...
d
TclError: image "pyimage315" doesn't exist
[url=http://www.google.com/search?hs=7ZH&hl=cs&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Acs-CZ%3Aofficial&q=TclError%3A+image++doesn%27t+exist&btnG=Hledat&lr=]google[/url]
prvn? odkaz + odpov???
Pokud to nebude ono, vlo? sem zkr?cenou funk?n?/nefun?k?n? uk?zku probl?mu i s celou chybovou hl??kou, aby byly vid?t ??sla ??dk?, jako v?dy ;-)
no, ten program má jedno okno, ale předtím než to vyhodí tu chybu se otevře jiné okno, které jsem ale nespouštěl!když odstraním to vykreslování obrázku, tak se neotevře.
přečetl ale všemu jsem nerozuměl
a přišel jsem na to že mi to chybu háže, když vykresluju do Canvasu který je umístěný ve Frame, ale když to dělám do Canvasu, který je v Tk tak mi to tu chybu nehodí...
Jo, už se mi to ani nevím jak podařilo vyřešit. Prostě jsem začal pracovat na jiné nezávislé části kódu a pak už mi to tu chybu neházelo.
Blujacker napsal:
jo, už se mi to ani nevím jak podařilo vyřešit. Prostě jsem začal pracovat na jiné nezávislé části kódu a pak už mi to tu chybu neházelo..
kód by byl i tak moc složitý...to nešlo zkrátit moc..
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku