Dobrý den, dělám úkol 5. Kdyz ho spustim nahlasi mi windows chybu a pritom mi visual studio mi žádný error nehlásí. Prosím reknete mi, kde ji mam?? :(:(
/*?kol :
vytvo?te fiktivn? podnik, kter? bude m?t x struktur na seznam zam?stanc?. X je po?et zam?stnanc?,
kter? ur?? u?ivatel na za??tku programu. Pot? bude u?ivatel vyzv?n k zad?n? 1. zam?stnance a tak d?le,
dokud se nedostane k posledn?mu zam?stnanci, nebo pokud pokud u?ivatel ji? nechce p?idat dal??ho zam?stnance
(mezi p?idan?m dal??ho zam?stnance bude ot?zka, zda si p?eje zalozit dalsiho zamestnance.) pokud odpovi ze jiz ne,
program vypise vsechny udaje o vsech zamestnancich v TABULCE (pouziti t, n pod) + nazev firmy. Kazdy zamestnanec
bude mit nasledujici udaje : jmeno, vek a druh prace.
Maximalni pocet zamestnancu bude 32000 (aby to bylo int) ;)))
Rada pro ty, co nevi : struktury, a cykly.
*/
#include <iostream>
#include <string>
using namespace std;
struct firma
{
char jmeno[20];
char vek[3];
char prace[20];
};
int main()
{
char ii = 161;
char ss = 231;
char ee = 130;
char eee = 216;
char cc = 159;
char aa = 160;
cout << "V" << ii <<"tejtenn";
cin.get();
firma zamest[32000];
int i = 0;
while (i<32000)
{
int pr;
cin.get();
cout << "Zadejte pros" << ii << "m jm" << ee << "no zam" << eee << " stnance: ";
cin.getline(zamest[i].jmeno,20);
cout << "nZadejte pros" << ii << "m" << cc <<" innost zam" << eee << " stnance: ";
cin.getline(zamest[i].prace,20);
cout << "nZadejte pros" << ii << "m v" << eee << "k zam" << eee << " stnance: ";
cin.getline(zamest[i].vek,3);
i++;
cout << "nnChcete zadat dal" << ss << ii << "ho zam"<< ee <<"stnance?(ano/ne)";
cin >> pr;
if(pr == 'ano')
cout << "nnNovy zam" <<eee<<"stnanec: n";
else
i=32000;
}
cin.get();
cin.get();
return 0;
}
-------------------------------
I love OPERA javascript:setPr('?:opera:?')
?:opera:??:opera:??:opera:??:opera:?
Fórum › C / C++
Lekce 5 - úkol
M? to teda vyp??e chyby (m?m visul studio 6), a ke k?du, jsou tam 2 chyby, prvn? je ?e kdy? m?? pole struktur s indexama od 0 do 32000, tak pak jsou i ?lensk? prom?nn? s indexama:
?
cout << "Zadejte pros" << ii << "m jm" << ee << "no zam" << eee << " stnance: ";
cin.getline(zamest[i].jmeno,20);
cout << "nZadejte pros" << ii << "m" << cc <<" innost zam" << eee << " stnance: ";
cin.getline(zamest[i].prace,20);
cout << "nZadejte pros" << ii << "m v" << eee << "k zam" << eee << " stnance: ";
cin.getline(zamest[i].vek,3);
?
Druh? chyba je v podm?nce, kde se testuje jestli se m? vytvo?it dal?? zam?stnanec, proto?e do prom?nn? pr se ulo?? akor?t prvn? p?smeno a ne cel? ?et?zec
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 93 hostů
Podobná vlákna
C++ 2.lekce ÚKOL č.2 — založil huwecu
3. Lekce ; Úkol — založil Lukáš
C++ 3.lekce - Úkol — založil brunoczech
Ukol 5.lekce — založil Tomik
Ukol lekce 2 — založil Lotus93
Moderátoři diskuze