Najde se tu někdo, kdo by chtěl programovat hry? Mám na mysli větší projekty. Nejlépe v jazyku C/C++
Fórum › Offtopic
Game Developer Team
A pod jakou knihovnou? SDL? OPENGL? clanlib?
No to já by jsem i chtěl, jen mi k tomu schází potřebné znalosti. Ledaže by to bylo pro C64 :pc:
no hlásím se jako tester :drink:
Potrebuju sehnat par lidi, kteri by do toho sli a naprogramovat nejakou hru (engine). Problem by byl s grafikou, zvuky, atd.. Ja jsem jen programator, ikdyz ne moc dobrej, napadlo me udelat jakejsi remake nejake existujici hry, vzit z ni soubory (grafiku, atd...) jen tak pro zacatek, jednalo by se o projekt, kde by se vsichni vzdelavaly a vyzkousely naprogramovat nejakou hru. Zatim nejsem rozhodnutej, jakou knihovnu bychom meli pouzit, nejlepe nejakou multiplatformní.
Zájemci?
ehm.. IMHO: B?t tebou nejprv zkus n?co ud?lat s?m. Nebo sp?? se nau? SDL. Pak uvid?? s?m na co zrovna sta???. Naber n?jak? zku?enosti a pak teprv sh?n?j lidi kte?? by s tebou ud?lali n?jak? v?t?? projekt.
kECUB napsal:
ehm.. IMHO: B?t tebou nejprv zkus n?co ud?lat s?m. Nebo sp?? se nau? SDL. Pak uvid?? s?m na co zrovna sta???. Naber n?jak? zku?enosti a pak teprv sh?n?j lidi kte?? by s tebou ud?lali n?jak? v?t?? projekt.
Akor?t v t?mu se toho ?lov?k nau?? v?c, ne? s?m.
No já dělá v Linuxu, takže jestli seženeš něco multiplatformního, tak se na mě obrat, ale až tak po prázdinách , teď se ještě pořád dost učím.
Mystery napsal:
Akorát v týmu se toho člověk naučí víc, než sám.
Aha, takže ty spíš sháníš někoho, kdo by tě pořádně naučil v C/C++. O někom bych věděl: [url=http://programujte.com/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=3&menu5f3be53332d2d4cb4e78b1d815034f83=84:3]Curo[/url]
:D
geon napsal:
Mystery napsal:
Aha, takže ty spíš sháníš někoho, kdo by tě pořádně naučil v C/C++. O někom bych věděl: [url=http://programujte.com/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=3&menu5f3be53332d2d4cb4e78b1d815034f83=84:3]Curo[/url]
:D
JJ poptej se, určitě bude mít čas :cigo:
Mystery napsal:
kECUB napsal:
ehm.. IMHO: Být tebou nejprv zkus něco udělat sám. Nebo spíš se nauč SDL. Pak uvidíš sám na co zrovna stačíš. Naber nějaké zkušenosti a pak teprv sháněj lidi kteří by s tebou udělali nějaký větší projekt.
Ja som za chcel by som sa ucit takto programovat a sam programujem v C++ ale som dost teoretik este nemam za sebou vela projektov iba take hluposti.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hledá se herní vývojář / game developer se znalostí C# — založil kubatp
Hledá se herní vývojář / game developer se znalostí C# — založil kubatp
Java Developer(40,000SKK), Siebel junior developer, Operátor kontakt… — založil Ján Česnek
Hledám - junior Java developer, IT podpora, C# developer — založil Grimbergen
Web developer / software developer — založil Tree
Moderátoři diskuze