Ahoj.
Mám problém s textovým polem, který má nastaven TextMode na password. Používám jej pro přihlašovací formulář. Na stránce mám zároveň i pole pro vyhladávání. Vyplním cokoli do pole pro heslo(s TextMode = Password) ale poté se nechci přihlásit. Místo toho ještě vyplním pole pro vyhledávání a kliknu na tlačítko Hledej. Jelikož ASP.NET povoluje jen jeden formulář, pošle se celá stránka na server. Ale tím prohlížeč(firefox ...) detekuje vyplněné políčko Password a zeptá se, zda-li chceme, aby si správce hesel zapamatoval toto přihlášení i když nebylo stisknuto tlačítko Přihlásit, ale Hledej. PHP tomuto problému předcházelo tím, že používalo více formulářů, ale ASP.NET pracovat jen s jedním formulářem. Neví někdo jak tento problém řešit?
Fórum › .NET
Přihlašovací formulář v ASP.NET
Zdravim, poradím, jak bych to řešil já.. K tlačítku přidej onClick="prihlasSe" a pak ve te f-ci zkotroluj zadane informace v textových polich(Jmeno,heslo) s databazi. Pokud jsou zadane informace spravne, uloz je do Session a presmeruj je na stranku po prihlaseni, na ktere se budou kontrolovat informace ulozene v session. A tim ses vyhl jakemukoliv formulaři..
To Al : To není odpověď na zadanou otázku.
To VOJD : Ano, to je jedna z nevýhod jednoho formuláře pro celou stránku, ale lze to řešit.
1. dej přihlašovací formulář na stránku, kde je pravděpodobné, že se uživatel chce přihlásit (např. login.aspx)
2. lze vytvořit i více formulářů (existují lepší i horší implementace) ... zkus pohledat (multiple forms)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
HTML formular v ASP.NET — založil Tomas
Prihlašovací formulář — založil Sheldon
Zabezpečení stránky - přihlašovací formulář — založil petr
Nový ASP.NET Webhosting a ASP.NET Freehosting — založil ASPIFY.com
Hledáme programátora ASP, ASP.NET, MS SQL - Praha — založil Michaela Vorlová