Jenom mě tak napadlo jestli by mi nekdo mohl vysvětlit jak funguje a jak se třeba vyrábí spamovací robot. protože si to dost dobre nedovedu predstavit. diky moc jestli nekdo napise
Fórum › Offtopic
Spamovací robot
M??u ti akor?t ??ct, jak si ho p?edstavuju j? a jak bych ho programoval.
Do SPAM robota zad?? prvotn? adresu (t?eba katalog odkaz?). Ten tuhle str?nku projede a zaznamen? si v?echny dal?? odkazy. Pokud jsou mezi nimi e-mailov? adresy, tak si je zaznamen? zvl?. D?l z?ejm? projede zbytek str?nky a ud?l? test na zavin??e, ??m? hled? dal?? e-maily. Kdy? je hotov?, tak p?ejde na prvn? odkaz ve sv?m seznamu, kde cel? postup opakuje.
Nezahrnul jsem tam n?jak? ty detaily (nap?. kontrola, jestli u? danou str?nku neproj??d?l ?i jestli dan? e-mail u? v datab?zi nem?) a d?le situaci, kdy "skon??" - dojde seznam adres. V tomto p??pad? by na to m?l upozornit spammera, aby zadal dal?? zdroj adres. Je ale ot?zka, zda-li m??e vůbec takov? situace nastat, zad?me-li mu jako prvnotn? adresu str?nku seznam.cz.?:))?
V cem bys to programoval?
Já totiz chci neco podobneho udelat nejde ale o spam jako spam ale o to ze mam stranku se hrou.
Proste textovka online a potrebuju tam simulovat stisknutí jistejch tlacitek po sobe a prechody na ruzny stranky. Nevim jestli by to slo ale podle me jj.
To je IMHO jedno v čem to napíše. Já jsem po tom koukal a našel jsem v C# vyhledávací systém s robotem, ale ještě jsem nekoukal na zdroje.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Robot — založil jurec
Karel the robot — založil ladislaf
Karel the Robot — založil Atheo
Moderátoři diskuze