Cus all vsichni potrebuju udelat bohuzel pro vas zadarmo vyhledavc do programu aby kdyz do vyhledavace neco zadam a v tom programu to bude aby mi to ukazalo to co sem chtel nejakej vyhledavac jako je ve wincheatru chci jen zdrojak pls. :pc:
Fórum › Pascal
Vyhledavc
KUA-Spectrator napsal:
Cus all vsichni potrebuju udelat bohuzel pro vas zadarmo vyhledavc do programu aby kdyz do vyhledavace neco zadam a v tom programu to bude aby mi to ukazalo to co sem chtel nejakej vyhledavac jako je ve wincheatru chci jen zdrojak pls. :pc:
Mohl bys pros?m sv?j dotaz bl??e specifikovat? V jak?m to chce? jazyku? Jak? je zdroj dat? To jsou IMHO v tomto p??pad? docea podstatn? informace a nev?m, jestli ti bez nich n?kdo dok??e odpov?d?t p?esn?. Pro? to nezkus?? s?m (pokud jsi to zkou?el, tak sorry)? :D?
BTW: ve tv?m dotazu vid?m je zm?? slov a musel jsem si sehnat lep?? parser, abych zjistil na co se pt??
PS: nemysl?m to zle, tak si to pros?m neber p??li? osobn?
No bylo by to v pascalu a melo by to hledat v databazi programu př. dám do databaze dama prijde nejaky clovek zapne program a zada nazev dama tak aby mu ho ten nazev naslo.
Přesně tak to chci
Spravis si record(zaznam) ziaci, potom zadefinujes premenu ziaci typu pole ziakov.
Dalej budes uz len prehladavat..
type ziak=record
meno,priez:string;
vek:byte;
end;
var ziaci:array[1..30] of ziak;
a,b:integer;
begin
writeln("Zadaj meno:");
readln(name);
Writeln("Najdute zaznami:");
for a:=1 to 30 do
if ziaci[a].meno=name then writeln("ziaci[a].meno");
readln;
end.
Ak tomu rozumies tak je dobre ak ie tak sa nauc este nieco z programovaniea
ja to nepochopil ten kod co si mi napsal
V tom pripade asi bude nejjednodussi poridit si nejakou ucebnici Pascalu a naucit se ho. Doporucuju treba Pascal pro zelenace od pana Pavla Satrapy.
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
:rejza: Presne tak, ako vrai farundel.
Aj ja som ti to tam napisal. Ak tomu nepochopis radsej sa lepsie nauc zaklady programovania a ziskaj nejake algorytmicke chapanie.
Bud si najdi nejake navody na nete alebo knizku... A potom :pc:
To je hrozne, ti lide si uz dnes ani nedokazi optimalizovat svou signaturu, misto if ($kamos==true) echo "Respect !"; napis if ($kamos) echo 'Respect !';, tim se usetri par bytu, coz by pri projektu treba o velikosti 1 MB hodne usetrilo
Si v poriadku? Sa staraj o seba
Blbec napsal:
To je hrozne, ti lide si uz dnes ani nedokazi optimalizovat svou signaturu, misto if ($kamos==true) echo "Respect !"; napis if ($kamos) echo 'Respect !';, tim se usetri par bytu, coz by pri projektu treba o velikosti 1 MB hodne usetrilo
LooooL tohle může napsat jenom opravdovej debil :)) Pokud si to nepochopil, tady se neresi nejaky podpisi, ale neco uplne jinaciho :D :nn:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze