Zdravím, jsem začátečník v programování, mám nějaké menší zkušenosti i s Javou.. Rozhodl jsem se si zakoupit mnohými doporučovanou knihu od pana Pecinovského Myslíme objektově v jazyku Java 5.0, ale bohužel už ji nikde nemůžu sehnat.. odkoupil bych i knihu starší nemáte ji někdo na prodej?? případně kdybych ji už nebylo možné vůbec sehnat, jakou literaturu byste mi doporučilil? chci se naučit skutečně programovat objektově.. nebo jaké studijní materiály jako třeba tutoriály na webech doporučíte? děkuju..
Fórum › Java
Myslíme objektově v jazyku Java
To Miro : Pořádnou kniho o OOP bych též uvítal.
Nejde mi ani moc o to v jakém jazyce jsou příklady, ale spíše mne zajímá, jakým stylem vytvářet jednotlivé třídy pro různé časti programu. Trochu OOP používám, ale u větších věcí mam problém, vecpat do toho OOP
mozno na zaciatok by som ti odporucil Thinking in Java od Eckela. Zacina tam od zakladov co je objekt a popisuje aj charakteristicke vlastnosti objektov v jave atd. Je to skor vhodne ako zaklad na problematiku OOP su ale isto lepsie knihy. No u tejto mas vyhodu ze je na stiahnutie zadara.
Prý teď někdy od prof. Pecinovského vyjde nové vydání "Myslíme objektově v jazyce Java" (tentokrát už bez toho 5.0). Pro začátečníky jsou vhodná taky skripta, která napsali Pavlíčková a Pavlíček (taky z VŠE), dají se zadarmo stáhnout:
http://java.vse.cz/Main/4it101literatura
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Myslíme objektově v jazyku Java 5.0 — založil Javalearner
Prodám knihu Myslíme objektově v jazyku Java — založil rodinne.baleni.ryze
Scann knihy - Myslíme v jazyku Java — založil miro
[HLEDÁM] Kniha - "Vývoj her v jazyku Java" — založil MIchal